Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι τρεις σερί εκπληκτικές εμφανίσεις που άλλαξαν τα δεδομένα της σειράς! (vids)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι τρεις σερί εκπληκτικές εμφανίσεις που άλλαξαν τα δεδομένα της σειράς! (vids)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέκαμψε μετά το πρώτο κακό ματς κόντρα στους Σέλτικς και με τρεις εκπληκτικές εμφανίσεις οδηγεί την ομάδα του στους Τελικούς της Ανατολής.

Έχει τρελάνει όλο το ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αυτά που κάνει μέσα στο παρκέ!

Οι Μπακς, μετά το κακό τους ξεκίνημα και το πρώτο κακό παιχνίδι κόντρα στους Σέλτικς, επανέκαμψαν και επέστρεψαν και πλέον είναι η μοναδική ομάδα στα playoffs που έχει κάνει το 3-1 στην σειρά της και έχει την ευκαιρία να τελειώσει την σειρά στο Μιλγούκι. Τα «Ελάφια» πήραν ακόμα μια νίκη στην Βοστόνη, με 113-101 και επιστρέφουν στο... σπίτι τους με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Μετά το Game 1 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηρέμησε, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει στην άμυνα της ομάδας της Βοστόνης και τα αποτελέσματα τα βλέπει ολόκληρος ο μπασκετικός πλανήτης. Τα «Ελάφια» ισοφάρισαν γρήγορα την σειρά στο δεύτερο παιχνίδι και πήγαν στην έδρα των αντιπάλων τους για να πάρουν πίσω ένα πλεονέκτημα που κουράστηκαν πολύ όλη την σεζόν για να κατακτήσουν. Έπρεπε σύντομα να αποδείξουν ότι δεν ήταν άδικα η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και το έκαναν με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Άφησαν στην άκρη την ισοπεδωτική κριτική, άλλαξαν την τακτική τους και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει εμφανίσεις ως πραγματικός MVP άλλαξαν όλα τα δεδομένα. Ο «Greek Freak» είναι ασταμάτητος και έχει αφήσει τους Κέλτες να γκρινιάζουν για τα φάουλ και τις επαφές. Ο Γιάννης στα τρία ματς που ανέτρεψαν τα δεδομένα έχει 33.3 πόντους κατά μέσο όρο, 12.6 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ όντας ασταμάτητος και κυριαρχικός, όπως τόνισε και ο τεράστιος 'Μάτζικ' Τζόνσον.

Το gazzzetta.gr σας θυμίζει τις απίστευτες εμφανίσεις του Έλληνα σταρ του ΝΒΑ!

 

NBA Τελευταία Νέα