Αντιπρόεδρος διαιτησίας ΝΒΑ: «Κανένα φάουλ στο τελευταίο σουτ του Χάρντεν» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Αντιπρόεδρος διαιτησίας ΝΒΑ: «Κανένα φάουλ στο τελευταίο σουτ του Χάρντεν» (vid)

bet365

Οι Χιούστον Ρόκετς «φωνάζουν» για την διαιτησία στο Game 1 και ισχυρίζονται ότι έγινε φάουλ στο τελευταίο σουτ του Χάρντεν για να ισοφαρίσει το ματς ωστόσο ο Αντιπρόεδρος διαιτησίας του ΝΒΑ, είχε αντίθετη άποψη.

Ο λόγος για τον Τζο Μπορχία, ο οποίος έκανε την ανάλυση της φάσης και ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε κανένα φάουλ από τον Ντρέιμοντ Γκριν στον Τζέιμς Χάρντεν. Συγκεκριμένα απέμεναν 8 δευτερόλεπτα για το τέλος με το σκορ στο 103-100 υπέρ των Ουόριορς και ο «μούσιας» προσπάθησε να ισοφαρίσει το ματς και να το στείλει στην παράταση με σουτ τριών πόντων. Ο Γκριν τον εμπόδισε και οι Ρόκετς διαμαρτύρονται για φάουλ του παίκτη του Γκόλντεν Στέιτ.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Γκριν δεν πηδάει πάνω στον Χάρντεν αλλά μπροστά του ενώ ο παίκτης των Ρόκετς βάζει το πόδι του με τέτοιον τρόπο ώστε να εκμαιεύσει το φάουλ. Και ορθώς δεν δόθηκε. Αντίθετα, κάνει την αντιπαραβολή με φάση του πρώτου ημιχρόνου όπου εξηγεί ότι ο Κλέι Τόμπσον πράγματι είχε κάνει φάουλ στον Χάρντεν το οποίο δεν δόθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα