Μάτζικ Τζόνσον: Τα e-mail που οδήγησαν στην αποχώρηση από τους Λέικερς (pic & vids)

Μάτζικ Τζόνσον: Τα e-mail που οδήγησαν στην αποχώρηση από τους Λέικερς (pic & vids)

Μάτζικ Τζόνσον: Τα e-mail που οδήγησαν στην αποχώρηση από τους Λέικερς (pic & vids)

Σύμφωνα με τον αναλυτή του «ESPN», Ρικ Μπούτσερ, ο Μάτζικ Τζόνσον αποφάσισε να παραιτηθεί από τους Λέικερς, επειδή διάβασε κάποια εις βάρος του e-mail από την ιδιοκτήτρια και τον τζένεραλ μάνατζερ κι ένιωσε προδομένος.

Την βραδιά που ο Ντιρκ Νοβίκτσκι και ο Ντουέιν Ουέιντ αποθεώνονταν στο τελευταίο τους παιχνίδι, ήρθε ακόμα μια αποχώρηση που προκάλεσε έκπληξη στον κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Μάτζικ Τζόνσον αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου στους Λέικερς και το έκανε γνωστό δημόσια, λέγοντας: «Ήμουν πιο χαρούμενος, όσο δεν ήμουν πρόεδρος των Λέικερς. Δεν θα μπορούσα να το πω πρόσωπο με πρόσωπο στην ιδιοκτήτρια Τζίνι Μπας, αλλά αυτή είναι μια καλή ημέρα. Είμαι πια ελεύθερος».

Ο λόγος που αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα γνωστός, ωστόσο ο αναλυτής του ΝΒΑ και δημοσιογράφος του «ESPN», Ρικ Μπούτσερ, υποστήριξε στην εκπομπή «USA Sport Today», πως ο τζένεραλ μάνατζερ Ρομπ Πελίνκα και η Τζίνι Μπας αντάλλασσαν e-mail, στα οποία ασκούσαν άσχημη κριτική στον Μάτζικ για όσα έκανε.

Η ιδιοκτήτρια των Λέικερς είχε κάνει CC (κοινοποίηση) ή BCC (κρυφή κοινοποίηση) τον Μάτζικ στα e-mail, καθώς έτσι ήταν το πρωτόκολλό τους, αλλά έβαλε το όνομά του και σε αυτά που δεν... έπρεπε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να διαβάζει τι λέγεται πίσω από την πλάτη του.

Ο ίδιος απογοητεύτηκε, διότι κανένας από τους δύο δεν τον πλησίασε ποτέ για να τον ενημερώσει τι γίνεται και να του πουν τι θεωρούν ότι δεν κάνει καλά, ενώ είδε πως η Τζίνι Μπας δεν τον υπερασπίστηκε καθόλου.

Ο Μάτζικ έκανε κι ένα tweet στο ίδιο timing με την εκπομπή και ανέφερε: «Η αλήθεια πάντα έρχεται στο φως».

Δείτε το απόσπασμα στο 06:30

Ric Bucher on whether Russell Westbrook needs to change his game | THE HERD

Best of internet