«Οι Σέλτικς πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Άντονι Ντέιβις!» (pic)

«Οι Σέλτικς πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Άντονι Ντέιβις!» (pic)

Gazzetta team
«Οι Σέλτικς πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Άντονι Ντέιβις!» (pic)

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις παραμένει στην κορυφή της λίστας για τις περισσότερες ομάδες του ΝΒΑ, αλλά σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ που έρχονται από τις ΗΠΑ, οι Σέλτικς φαντάζουν ως το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του.

Όπως ανέφερε το «Basketball Forever», ο «Brow» αποτελεί τον διακαή πόθο των περισσότερων ομάδων του ΝΒΑ, αλλά οι Σέλτικς είναι εκείνοι που φαντάζουν ως το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του.

Από τη μία οι σχέσεις των Πέλικανς με τους Λέικερς έχουν «ψυχρανθεί» μετά τα όσα μεσολάβησαν λίγο πριν από το trade deadline και τις προσπάθειες που έκανε η ομάδα του Λος Άντζελες για να τον αποκτήσει. Οι Πέλικανς δεν ικανοποιήθηκαν από τα ανταλλάγματα και το γεγονός αυτό έφερε τη δυσαρέσκεια του Ντέιβις, ο οποίος ήταν ξεκάθαρο ότι δεν... ήθελε να παίζει στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Αντίθετα η στάση των Σέλτικς και το... ραντεβού που έδωσαν για το καλοκαίρι ικανοποίησε τους ιθύνοντες των Πέλικανς, ενώ ο νέος GM της ομάδας, Ντέιβιντ Γκρίφιν διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ομόλογό του στους Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ. Κάτι που σημαίνει ότι οι συζητήσει μεταξύ των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν από διαφορετική βάση, με τον ίδιο τον Γκρίφιν να τονίζει σε δηλώσεις του ότι διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Έιντζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Celtics might have increased their lead on the Lakers in the race for Anthony Davis (full story in bio).

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Basketball Forever (@basketballforever) στις

 

NBA Τελευταία Νέα