Τέναντ-Ουόλτον: Λεπτομέρειες για την κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση (vid)

Gazzetta team
Τέναντ-Ουόλτον: Λεπτομέρειες για την κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση (vid)

bet365

Η γυναίκα που κατηγορεί τον Λουκ Ουόλτον για σεξουαλική παρενόχληση, «έσπασε» την σιωπή της και μίλησε για όσα ισχυρίζεται ότι βίωσε.

Η Κέλι Τέναντ, μίλησε για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Λουκ Ουόλτον καθώς κατηγορεί τον 39χρονο προπονητή πως της επιτέθηκε σεξουαλικά τον Απρίλιο του 2016.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, είχε επισκεφθεί τον τότε βοηθό των Ουόριορς στο ξενοδοχείο που έμενε στην Σάντα Μόνικα, για να του αφήσει το βιβλίο που είχε εκδώσει. Οι δυο τους είχαν επαγγελματική σχέση για χρόνια, γι' αυτό και του ζήτησε να γράψει τον πρόλογο στο βιβλίο της.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν μιλούσε τόσα χρόνια γιατί φοβόταν, ενώ μετά από αρκετές συζητήσεις με τον δικηγόρο της ένιωσε άνετα να μιλήσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξαφνικά ανέβηκε πάνω μου και με έριξε στο κρεβάτι, κράτησε τα χέρια μου με όλο του το βάρος. Αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι απαγορευμένη και καμία γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να νιώθει θύμα. Με φίλησε στον λαιμό, το πρόσωπο και το στήθος. Και όσο του ζητούσα να σταματήσει, γέλασε μαζί μου. Πίστευα ότι θα με βιάσει. Κατάφερα επιτέλους να σηκωθώ και ένιωσα μετά από ώρα που μου φάνηκε άπειρη. Και αμέσως έτρεξα να φύγω από το δωμάτιο, ήρθε και με άρπαξε από πίσω και ξανά κράτησε τα χέρια μου κάτω, ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ.

Άρχισε πάλι να με φιλάει στον λαιμό. Τον ικέτευα να με αφήσει και να σταματήσει. Και εκείνος συνέχισε να γελάει στο αυτί μου. Τελικά με άφησε και έφυγα από το δωμάτιο. Όταν κάποιος σου επιτίθεται και πιστεύεις ότι θα σε βιάσει είναι τρομαχτικό. Και έχω περάσει χρόνια να προσπαθώ να το διαχειριστώ αυτό, να προσπαθήσω να ξεχάσω, ελπίζοντας να το αφήσω στην άκρη, να το θάψω και ελπίζοντας ότι με τον καιρό θα θεραπευτώ».

Ο Ουόλτον, μέσω του δικηγόρου του απάντησε ότι όλα αυτά είναι αβάσιμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα