GAME 5 Ράπτορς - Μάτζικ 115-96

Φώτης Καρακούσης
GAME 5 Ράπτορς - Μάτζικ 115-96

bet365

Χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα, οι Ράπτορς επικράτησαν πιο εύκολα και από ό,τι δείχνει το τελικό 115-96 των Μάτζικ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Ανατολής όπου και θα συναντήσουν τους Σίξερς.

Τα τελευταία χρόνια οι Ράπτορς δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ωστόσο στα playoffs δεν τα πάνε καθόλου καλά. Φέτος οι... δεινόσαυροι δείχνουν πιο αποφασισμένοι, κάτι που κατάλαβαν με τον πλέον πειστικό τρόπο οι Μάτζικ. Οι Καναδοί σε αυτή την σειρά ήταν το φαβορί, το επιβεβαίωσαν και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά μετά το 115-96 που έκανε το 4-1. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τους εξαιρετικούς Σίξερς σε μια σειρά που οι φίλοι του μπάσκετ περιμένουν με μεγάλη αγωνία.

Στα του αγώνα στο Τορόντο οι γηπεδούχοι όχι απλά ήταν καλύτεροι, αλλά είχαν συνεχώς την διαφορά πάνω από τους 30 πόντους, σε σημείο που η ομάδα του Ορλάντο να λέει πάλι καλά που έχασε με 19. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Λέοναρντ με 27 πόντους, ο Σιάκαμ ακολούθησε με 24 και ο Λάουρι είχε 14. Για τους ηττημένους ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Όγκουστ με 15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα