Λίλαρντ: «Αν δεν είσαι έτοιμος για τον Ουέστμπρουκ, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Λίλαρντ: «Αν δεν είσαι έτοιμος για τον Ουέστμπρουκ, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά» (vid)

bet365

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μίλησε για τους αμφισβητίες των Μπλέιζερς και για την «μονομαχία» με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ο 28χρονος γκαρντ της ομάδας του Πόρτλαντ σχολίασε μετά τη νίκη επί των Θάντερ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Υπερασπιστήκαμε το πλεονέκτημά μας. Οι Θάντερ είναι καλή ομάδα κι έπρεπε να ματσάρουμε την αθλητικότητά τους και να τους ανταγωνιστούμε. Αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί, έχουμε επικοινωνία και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε έτσι τη σειρά και να κάνουμε μια νίκη εκτός».

Για αυτούς που θεωρούσαν αουτσάιντερ τους Μπλέιζερς υποστήριξε: «Είναι δύσκολο, όταν δεν ζεις τον άλλον κάθε ημέρα. Δεν μας ξέρουν καλά. Δεν είμαστε σε μια μεγάλη πόλη, ο κόσμος γύρω δεν ξέρει πως είναι στο γήπεδό μας. Εμείς το ξέρουμε. Είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας και τι κάνουμε, αλλά η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Κάναμε αυτό που έπρεπε τώρα, υπερασπιστήκαμε το πλεονέκτημά μας και πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία και συγκέντρωση και στα εκτός».

Όσο για την... κόντρα με τον Ουέστμπρουκ, δήλωσε: «Αν δεν έρθεις έτοιμος να παίξεις ενάντια στον Ράσελ Ουέστμπρουκ, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά. Από την στιγμή που έμαθα πως θα παίξουμε με τους Θάντερ στα playoffs, άρχισα να προετοιμάζω το μυαλό μου γι' αυτή τη στιγμή. Ξέρεις πως δεν θα σταματήσει ποτέ».

 

NBA Τελευταία Νέα