Νοβίτσκι: «Έφαγα κέικ κι ήπια κρασί μετά από 10 χρόνια»!

Νοβίτσκι: «Έφαγα κέικ κι ήπια κρασί μετά από 10 χρόνια»!

Κάτια Πετροπούλου
Νοβίτσκι: «Έφαγα κέικ κι ήπια κρασί μετά από 10 χρόνια»!

bet365

Δύσκολη η ζωή του αθλητή, καθώς απαιτεί θυσίες, και ο Ντιρκ Νοβίτσκι το ξέρει καλά!

Ο Γερμανός φόργουορντ αποσύρθηκε από τα παρκέ και πλέον απολαμβάνει την... ζωή!

Ο Ντιρκ έδωσε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα «Die Zeit » και αποκάλυψε: «Την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα λίγο κέικ και ήπια το πρώτο μου ποτήρι κρασί, έπειτα από 10 χρόνια αποχής! Ένιωσα... ζεστά, μετά από μερικές γουλιές. Ήταν ωραία!».

Επίσης, στάθηκε στο διακριτικό του «αντίο» στα παρκέ, το οποίο δεν ανακοίνωσε μέχρι το τελευταίο λεπτό. «Αυτό που δεν ήθελα να γίνει είναι να πω "αντίο" στο μπάσκετ και να κάθομαι σπίτι και να σκέφτομαι "γαμώτο, μπορούσες να παίξεις τώρα, γιατί το κάνεις αυτό;". Αλλά το σώμα μου δεν ήταν καλά. Για να είμαι ειλικρινής, το πόδι μου, στο οποίο είχα κάνει επέμβαση πέρυσι, δεν ήταν καλά φέτος και ήξερα ότι δεν θα βελτιωθεί».

Τέλος, πρόσθεσε: «Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε ένα ή δύο χρόνια να είναι ευτυχισμένος ως προπονητής ή μάνατζερ μιας ομάδας. Θα ήθελα να είμαι μέντορας για έναν νέο παίκτη και να του κάνω παρέα στην διάρκεια της καριέρας του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα