GAME 2 Ράπτορς - Μάτζικ 111-82

Φώτης Καρακούσης
GAME 2 Ράπτορς - Μάτζικ 111-82

bet365

Με τον Καουάι Λέοναρντ να είναι ασταμάτητος και τον Κάιλ Λάουρι να μην είναι σκιά του εαυτού του όπως στο πρώτο ματς, οι Ράπτορς έκαναν πλάκα στους Μάτζικ, επικράτησαν με 111-82 και έκαναν το 1-1 στην σειρά.

Στο πρώτο ματς της σειράς ανάμεσα στους Ράπτορς και τους Μάτζικ, οι «δεινόσαυροι» έπεσαν θύματα έκπληξης, καθώς η ομάδα του Ορλάντο κατάφερε να περάσει από το Τορόντο. Σήμερα οι Καναδοί δεν είχαν περιθώριο για νέα ήττα και με μία άκρως πειστική εμφάνιση έκαναν το 1-1 επικρατώντας με το εμφατικό 111-82. Μια νίκη που όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ ήρθε με εξαιρετικά μεγάλη ευκολία. Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς ένα προβάδισμα που έφτανε τους 10 πόντους και όχι απλά το κράτησαν αλλά και το μεγάλωσαν φτάνοντας με άνεση στο να ισοφαρίσουν την σειρά και πλέον θέλουν να πάνε στο Ορλάντο για να... σπάσουν και αυτοί την έδρα του αντιπάλου τους.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο εντυπωσιακός Λέοναρντ που έφτασε τους 37 πόντους και υπήρξαν στιγμές στο ματς που ήταν πραγματικά ασταμάτητος. Πίσω του ο Σιάκαμ με 19, αλλά την διαφορά την έκανε ο Λάουρι. Και την έκανε όχι γιατί πέτυχε 22 πόντους, αλλά γιατί στον πρώτο αγώνα είχε μείνει άποντος με 0/7 σουτ εντός παιδιάς και 0/2 βολές, σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του σε playoffs. Για τους ηττημένους ο Γκόρντον είχε 20, ο Ρος 15, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους όχι να κάνει το 2-0, αλλά τουλάχιστον να παλέψει το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα