Αβέβαιο το μέλλον του Ουόκερ στους Χόρνετς...

Αβέβαιο το μέλλον του Ουόκερ στους Χόρνετς...

Αντωνία Σπανού
Αβέβαιο το μέλλον του Ουόκερ στους Χόρνετς...

bet365

Μπορεί ο Κεμπά Ουόκερ να έχει δηλώσει αρκετές φορές την πίστη του στους Χόρνετς, η επιθυμία του για ένα πρωτάθλημα όμως κάνει το μέλλον αβέβαιο.

Ο Κεμπά Ουόκερ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να παίξει όλη του την καριέρα για τους Χόρνετς, αλλά τα χρόνια περνούν και φαίνεται πως ο 28χρονος γκαρντ έχει αρχίσει να το σκέφτεται διαφορετικά. Σύμφωνα με το ESPN ο παίκτης θα ήθελε να διεκδικήσει πρωτάθλημα πριν να είναι πολύ αργά.

«Δεν έχω συναίσθημα αυτή την στιγμή, δεν ξέρω. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να περιμένω. Υποθέτω ότι είναι πολλά διαφορετικά συναισθήματα, όλα σε ένα. Δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω». Ο 3 φορές All Star παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και προέρχεται από την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του. Τα δεδομένα δεν ευνοούν την παραμονή του στην Σάρλοτ, αφού αν η ομάδα του τον υπογράψει με το μεγαλύτερο συμβόλαιο δεν θα μπορέσει να του φέρει άλλους παίκτες δίπλα του.

«Προφανώς θέλω να είμαι ανταγωνιστικός, θέλω να παίζω στα playoffs, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα έχω κάποια κίνητρα για την απόφαση μου. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Θέλω να κερδίζω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα