Σπερς - Μάβερικς 105-94

Φώτης Καρακούσης
Σπερς - Μάβερικς 105-94

bet365

Με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να αποθεώνεται από τους φίλους των Σπερς στο τελευταίο του παιχνίδι στο NBA, τα... σπιρούνια επικράτησαν των Μάβερικς με 105-94.

Η σημερινή βραδιά όπως έχουν γράψει πολλές φορές ανήκε σε δύο παίκτες. Στον Ντουέιν Ουέιντ και τον Ντιρκ Νοβίτσκι, δύο τεράστιους παίκτες που έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι. Ο πρώτος στο Μπρούκλιν απέναντι στους Νετς και ο δεύτερος στο Σαν Αντόνιο απέναντι στους Σπερς. Ο Γερμανός στον τελευταίο του... χορό ήταν απολαυστικός φτάνοντας τα 411 double-doubles στην τεράστια καριέρα του και μπορεί οι Σπερς να επικράτησαν των Μάβερικς με 105-94, αλλά ακόμα και οι φίλοι της ομάδας του Σαν Αντόνιο έδειξαν πως πήγαν στο ματς μόνο και μόνο για να αποθεώσουν τον Νοβίτσκι. Σε κάθε καλάθι γινόταν χαμός, με τον ίδιο να δείχνει πως το χαιρόταν και με το παραπάνω.

Στα του αγώνα, επειδή βέβαια υπήρχε και αυτός, οι γηπεδούχοι έδειξαν πως θα έπαιρναν άνετα τη νίκη καθώς γρήγορα έχτισαν μια διαφορά που έφτασε τον διψήφιο αριθμό. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν, μείωσαν ακόμα και στους 5, αλλά τα... σπιρούνια δεν είχαν όρεξη για αστεία φτάνοντας στη νίκη. Πρώτος τους σκόρερ ο εντυπωσιακός Όλντριτζ που σταμάτησε στους 34 πόντους, ενώ 19 πρόσθεσε ο ΝτεΡόζαν. Για τους ηττημένους υπήρχε μόνο ο Νοβίτσκι, με την τελευταία του παράσταση να είναι εξαιρετική, καθώς πέτυχε 20 πόντους και μάζεψε και 10 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα