Νετς - Χιτ 113-94

Φώτης Καρακούσης
Νετς - Χιτ 113-94

bet365

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε την καριέρα του ο Ντουέιν Ουέιντ, με τον φόργουορντ των Χιτ να πετυχαίνει το πρώτο φετινό του triple double στην ήττα της ομάδας του από τους Νετς στο Μπρούκλιν με 113-94.

Πραγματικά κανείς σήμερα στο Μπρούκλιν δεν ασχολήθηκε με το ματς αναφορικά με το σκορ. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τον Ντουέιν Ουέιντ, έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες όχι μόνο της γενιάς του, ο οποίος σήμερα ολοκλήρωσε την τεράστια καριέρα του. Το γήπεδο φυσικά και ήταν κατάμεστο, δίπλα του να τον δουν οι κολλητοί του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Καρμέλο Άντονι και Κρις Πολ και αυτός στο παρκέ έδωσε μια μοναδική παράσταση. Με 25 πόντους 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, πέτυχε το πρώτο φετινό του triple double, γνωρίζοντας την αποθέωση που του αξίζει.

Βέβαια για την ιστορία επειδή έγινε και αγώνας, ας αναφέρουμε πως οι Νετς επικράτησαν με 113-94 και έφτασαν στο 42-40 τερματίζοντας στην 6η θέση της Ανατολής, ενώ οι Χιτ έπεσαν στο 39-43 και έμειναν εκτός playoffs παρότι το πάλεψαν ως το τέλος. Στα του ματς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, δεν χαρίστηκαν στους αντιπάλους τους και τον μεγάλο Ουέιντ και έτσι έφτασαν στη νίκη. Πρώτος τους σκόρερ για ακόμα μία φορά ο Ράσελ που έφτασε τους 21 πόντους και τον ακολούθησε ο Νάπιερ με 20. Για τους ηττημένους εκτός του εξαιρετικού Ουέιντ με τους 25 πόντους και το triple double, ξεχώρισε και ο Ρόμπινσον με 15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα