Μάβερικς - Σανς 120-109

Φώτης Καρακούσης
Μάβερικς - Σανς 120-109

bet365

Απόλυτη λατρεία για τον Ντιρκ Νοβίτσκι στο τελευταίο παιχνίδι του Γερμανού στο Ντάλας. Ο ηγέτης των Μάβερικς πέτυχε 30 πόντους και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με 120-109 επί των Σανς, γνωρίζοντας την αποθέωση σε κάθε του καλάθι.

Είναι κάποιες στιγμές που δεν πρόκειται ποτέ σου να ξεχάσεις. Όπως αυτές που έζησε σήμερα ο τεράστιος Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο Γερμάνός όπως άφησαν να εννοηθεί οι Μάβερικς, αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στους φίλους της ομάδας που λατρεύτηκε και το αποθεώθηκε είναι μικρή λέξη για να χαρακτηρίζει τις στιγμές λατρείας που έζησε. Από την πλευρά του φυσικά αποζημίωσε και τους φίλους των «καουμπόηδων» που γέμισαν το κλειστό, καθώς πέτυχε 30 πόντους, πήρε 8 ριμπάουντ και έδωσε και 3 ασίστ. Κάθε πόντος του πανηγυρίστηκε σαν να έδινε πρωτάθλημα στους Μάβερικς, ενώ ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του.

Βέβαια υπήρχε και αγώνας, αλλά ποιος ενδιαφέρεται. Έτσι για τα στατιστικά οι γηπεδούχοι επικράτησαν των Σανς με 120-109, αλλά πραγματικά αυτό είναι το τελευταίο, μετά τις στιγμές που έζησε ο Νοβίτσκι. Στο μόνο εκτός του Γερμανού φυσικά, που αξίζει κανείς να σταθεί, είναι στις εξαιρετικές παραστάσεις των Ντόντσιτς και Κρόφορντ. Ο Σλοβένος πέτυχε ακόμα ένα triple double με 21 πόντους, 16 ριμπάουντ και 11 ασίστ, σε μια μαγική ρούκι χρονιά του, ενώ ο δεύτερος ήταν πραγματικά ασταμάτητος με 51 πόντους.

 

NBA Τελευταία Νέα