Ουίζαρντς - Σέλτικς 110-116

Φώτης Καρακούσης
Ουίζαρντς - Σέλτικς 110-116

bet365

Με τον Ροζιέ πρώτο σκόρερ και τον γνωστό μας Μπραντ Ουαναμέικερ να πραγματοποιεί την καλύτερη φετινή του εμφάνιση οι Σέλτικς πέρασαν από την Ουάσιγκτον επικρατώντας των Ουίζαρντς με 116-110.

Με τους Ουίζαρντς να έχουν ήδη αποκλειστεί και τους Σέλτικς να έχουν εξασφαλίσει την 4η θέση της Ανατολής, ο μεταξύ τους αγώνας στην Ουάσιγκτον ήταν μια καλή ευκαιρία για τους δύο προπονητές να να χρησιμοποιούσουν και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ένας από αυτούς ήταν για τους Κέλτες και ο Μπραντ Ουαναμέικερ με τον πρώην γκαρντ της Φενέρ να είναι από τους καλύτερους στη νίκη των «πράσινων» με 116-110. Μια νίκη που τους έφερε στο 49-33, με τους «μάγους» να ολοκληρώνουν την χρονιά στο 32-50.

Ο αγώνας όσον αφορά την διακύμανση του είχε ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες πήγαιναν σχεδόν πόντο-πόντο, με τους φιλοξενούμενους στο τέλος να παίρνουν τη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους Κέλτες ήταν ο Ροζιέ που έφτασε τους 21 πόντους και τον ακολούθησαν με 17 οι Ογκιλέγε, Χάντερ και Ουαναμέικερ με τον πρώην γκαρντ της Φενέρ να είναι εξαιρετικός. Για τους ηττημένους ο Σατοράνσκι είχε 19 και ο Μπιλ 16.

 

NBA Τελευταία Νέα