Τα... σενάρια για την τελευταία θέση των playoffs στην Ανατολή!

Γιώργος Κούβαρης
Τα... σενάρια για την τελευταία θέση των playoffs στην Ανατολή!

bet365

Πίστονς, Χόρνετς και Χιτ διεκδικούν την 8η και τελευταία θέση της Ανατολής που οδηγεί στα playoffs. Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα και τι περιμένουμε στα δύο τελευταία ματς της regular season...

Μέχρι την περασμένη εβδομάδα είχατε... πήξει στα σενάρια της EuroLeague αναφορικά με το ποιες ομάδες θα έπαιρναν τα εισιτήρια για τα playoffs. Ε, καιρός να μεταφερθείτε και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων της regular season.

Μέχρι στιγμής έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι Μιλγουόκι Μπακς, Τορόντο Ράπτορς, Φιλαντέλφια 76ers, Μπόστον Σέλτικς, Ιντιάνα Πέισερς, Μπρούκλιν Νετς και Ορλάντο Μάτζικ, ενώ τρεις είναι οι ομάδες που διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο.

Σύμφωνα με τη λογική, οι Ντιτρόιτ Πίστονς είναι εκείνοι που έχουν το μεγάλο προβάδισμα για να κόψουν το νήμα της postseason, τόσο επειδή έχουν μία νίκη περισσότερη (39-41) από Σάρλοτ Χόρνετς (38-42) και Μαϊάμι Χιτ (38-42) όσο και για το πιο... βατό τους πρόγραμμα. Μάλιστα σε περίπτωση που κάνουν το 2/2 και ταυτόχρονα το Ορλάντο το 0/2 θα μπορέσει να αποφύγει τους Μπακς στην πρώτη φάση καθώς θα είναι 7οι.

Άρα λοιπόν: Οι Πίστονς είναι εκείνοι που κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Με δικό τους 2/2 κόντρα σε Μέμφις (εντός) και Νικς (εκτός) θα πάρουν το τελευταίο εισιτήριο των playoffs ανεξαρτήτων αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Με 1/2 των Πίστονς και 2/2 των Χόρνετς και των Χιτ, θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία στο 40-42, αλλά την πρόκριση θα πάρει η Σάρλοτ καθώς έχει καλύτερο ρεκόρ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Με 0/2 των Πίστονς και 2/2 των Χιτ και των Χόρνετς, την πρόκριση θα πάρει το Μαϊάμι αφού έχει καλύτερο ρεκόρ (3-2) στην ισοβαθμία με την ομάδα της Σάρλοτ.

 

NBA Τελευταία Νέα