Σακίλ για Γιάννη: «Θα είναι ο καλύτερος στο ΝΒΑ» (vid)

Αντώνης Σαούλης
Σακίλ για Γιάννη: «Θα είναι ο καλύτερος στο ΝΒΑ» (vid)

bet365

O Σακίλ Ο' Νιλ αποθέωσε για ακόμη μια φορά τον Αντετοκούνμπο και έδειξε σίγουρος πως θα γίνει ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών!

Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες που ο Σακίλ Ο' Νιλ αναφέρθηκε πάλι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο “Big Podcast” ο «Diesel» είχε τονίσει πως πως ο Γιάννης είναι καλύτερος από εκείνον στα 24 του.

Και η συγκεκριμένη ατάκα ήταν μια καλή αφορμή για τον δημοσιογράφο του TNT να ρωτήσει ξανά τον Σακ για τον Γιάννη μετά την διαστημική του εμφάνιση κόντρα στους 76ers.

«Θα είναι ο καλύτερος στο ΝΒΑ. Και θα γίνει ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Και είναι πολύ καλύτερος από εμένα όταν ήμουν 24. Εγώ απλά κυριαρχούσα, ο Γιάννης είναι ένας point center που τα κάνει όλα και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι».

Στο ίδιο πάνελ βρισκόταν και ο Μπαρον Ντέιβις. Ο «Βαρόνος» αποθέωσε τον Γιάννης και τους Μπακς λέγοντας πως «για μένα το Μιλγουόκι είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να νικήσει το Γκόλντεν Στέιτ. Δεν ξέρω αν θα το κάνει σε 7 ματς αλλά το Μιλγουόκι μπορεί να ματσάρει το Γκολντεν Στέιτ σε κάθε θέση».

 

NBA Τελευταία Νέα