Πορζίνγκις: Νέες διαστάσεις στην κατηγορία του βιασμού

Gazzetta team
Πορζίνγκις: Νέες διαστάσεις στην κατηγορία του βιασμού

bet365

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού ύστερα από σχετική καταγγελία και το ESPN αναφέρει πως η κατήγορος ζήτησε από τους Νεοϋρκέζους να διευθετήσουν εσωτερικά το ζήτημα των 68.000 δολαρίων που της υποσχέθηκε ο Λετονός.

Η New York Post έφερε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας την κατηγορία βιασμού μιας γυναίκας από τον Κρίσταπς Πορζίνγκις. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 7/2/2018 στη Νέα Υόρκη, τη μέρα μάλιστα που ο Λετονός τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση των Νικς με τους Μπακς.

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως στις 2 τα ξημερώματα συναντήθηκε με τον Πορζίνγκις, αφού διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, έπειτα εκείνος την κάλεσε στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τη βίασε. Μάλιστα εξήγησε τους λόγους που καθυστέρησε να καταγγείλει το περιστατικό, τονίζοντας πως ο Πορζίνγκις θα της έδινε 68.000 δολάρια για να καλύψει το κόστος των σπουδών του αδερφού της ωστόσο ανακάλεσε την πρόθεσή του κι έτσι εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει στην καταγγελία.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ESPN, η γυναίκα επικοινώνησε με τους Νικς ζητώντας από τους Νεοϋορκέζους να διευθετήσουν εσωτερικά το ζήτημα των 68.000 δολαρίων που υποσχέθηκε ο Πορζίνγκις!

Η αλληλογραφία της γυναίκας με το νομικό επιτελείο των Νεοϋορκέζων ήλθε έπειτα από την ανταλλαγή μηνυμάτων με τον ίδιο τον Λετονό. Τα μηνύματα που στάλθηκαν τις εβδομάδες που ακολούθησαν την φερόμενη ως επίθεση περιλάμβαναν τη γυναίκα που ζητούσε να περάσει χρόνο με τον Πορζίνγκις, στέλνοντας μάλιστα φωτογραφίες της στον νεαρό NBAer.

Επίσης δεν έχει γίνει σαφές αν ο Πορζίνγκις και η γυναίκα είχαν σεξουαλικές συναντήσεις μετά από την υποτιθέμενη επίθεση. Αφού ζήτησε από τους Νικς τον περασμένο Οκτώβριο να τη βοηθήσουν να λάβει τα 68.000 δολάρια από τον Πορζίνγκις, έστειλε στους Νεοϋορκέζους τα μηνύματα που τις έστειλε ο Λετονός ώστε να επισκεφτεί το διαμέρισμά του την ημέρα του βιασμού!

Ο ίδιος της εξήγησε πως ήταν μεθυσμένος ενώ στο έγγραφο που παρουσίασε με την υπογραφή συμφωνίας με τον Πορζίνγκις, το όνομα του νυν άσου των Μάβερικς δεν φαίνεται καθαρά και δεν είναι σαφές αν η υπογραφή είναι δική του.

 

NBA Τελευταία Νέα