Ουόλτον: «Οι Λέικερς έπεισαν τον ΛεΜπρον να μείνει εκτός» (vid)

Ουόλτον: «Οι Λέικερς έπεισαν τον ΛεΜπρον να μείνει εκτός» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ουόλτον: «Οι Λέικερς έπεισαν τον ΛεΜπρον να μείνει εκτός» (vid)

bet365

O Λουκ Ουόλτον παραδέχτηκε ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς ήθελε να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά οι Λέικερς τον έπεισαν να μείνει εκτός.

Οι Λέικερς ανακοίνωσαν τον Σάββατο το βράδυ ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού ο στόχος των playoffs έχει χαθεί πλέον. Ο Λουκ Ουόλτον αποκάλυψε πως η ομάδα έπεισε τον «Βασιλιά» να μείνει εκτός.

«Θέλει να παίξει. Το ιατρικό τιμ της ομάδας τον έπεισε λέγοντας του, 'κοίτα, δεν αξίζει πια. Ας σιγουρευτούμε ότι θα είσαι υγιής το καλοκαίρι'. Οπότε αυτή ήταν η απόφαση που πήραμε και θα συνεχίσουμε χωρίς εκείνον στα 6 τελευταία παιχνίδια».

Όσο γιατί δεν πάρθηκε αυτή η απόφαση νωρίτερα ο προπονητής των Λέικερς απάντησε, «νομίζω ότι είναι επειδή ήθελε να παίξει. Ακόμα και όταν τέλειωσε (το θέμα των playoffs), ήθελε να είναι εκεί έξω και αν αγωνίζεται με τα παιδιά. Τελικά, όσο περνάει ο χρόνος, είναι πιο εύκολο να πεις σε κάποιον, 'ας προσέξουμε την υγεία σου τώρα'. Οπότε κάπως έτσι ήρθε η απόφαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα