Τζινόμπιλι: Το ανατριχιαστικό βίντεο των Σπερς για τον Μανού! (vid)

Τζινόμπιλι: Το ανατριχιαστικό βίντεο των Σπερς για τον Μανού! (vid)

Αντωνία Σπανού
Τζινόμπιλι: Το ανατριχιαστικό βίντεο των Σπερς για τον Μανού! (vid)

bet365

Οι Σπερς έφτιαξαν το πιο μοναδικό βίντεο για τον Μανού Τζινόμπιλι, με τον ίδιο να καταθέτει τις σκέψεις του και το αποτέλεσμα να είναι ανατριχιαστικό.

«Σε ευχαριστούμε Μανού...»

Ένα όνομα, μια ιστορία σε φόντο άσπρο και γαλάζιο και βγάλμένη μέσα από τα πιο τρελά όνειρα του Σαν Αντόνιο...

Ο Μανού Τζινόμπιλι έγραψε την δικιά του μοναδική και ξεχωριστή ιστορία στο μπάσκετ και στους Σπερς.

Η φανέλα του πλέον κοσμεί τον ουρανό και το Νο.20 θα είναι πάντα αφιερωμένο σε εκείνον. Η πιο λαμπρή ιστορία που έχει γραφτεί από τα χέρια του Αργεντινού παιχταρά θα της δίνει πάντα την λάμψη που της αρμόζει.

«Την ημέρα που επιλέχθηκα έπρεπε να κάνω έρευνα για να δω που είναι το Σαν Αντόνιο, δεν είχα ιδέα. Την τρίτη μου χρονιά άρχισα να σκέφτομαι ότι ανήκω εδώ. Όταν ήρθα εδώ δεν ήξερα ότι έκανα κάτι διαφορετικό. Όπως τότε που ο Ποπ μου φώναξε γιατί έδωσα πάσα πίσω από την πλάτη, δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Για εμένα ήταν το πιο λογικό play.

Αλλά άρχισα αργά να σκέφτομαι πιο πολύ, μαθαίνοντας τόσα πολλά. Έγινα πολύ καλύτερος παίκτης με έναν προπονητή σαν και αυτόν, που με έκανε να καταλάβω πως μια ομάδα δουλεύει, αλλά και εκτός του κορτ.

Έγινε σαν πατέρας μου. Είμαι τόσο τυχερός που είχα τόσο καλούς συμπαίκτες. Το απόλαυσα που ήμουν μέρος της ομάδας. Κερδίζαμε μαζί, χάναμε μαζί... περνούσαμε χρόνο μαζί.

Αυτός ήταν ο ρόλος μου στην ομάδα. Να φέρνω την σπίθα. Δεν υπήρχε ούτε μια σεζόν που να μην πίστευα όταν ξεκινούσε η σεζόν ότι δεν θα νικήσουμε. Ο μόνος στόχος μου ήταν να κερδίσουμε Πρωτάθλημα. Θέλαμε να κερδίσουμε μαζί. Μεγάλη προσπάθεια για να μην τους απογοητεύσεις όλους...

Κάθε φορά που αμφισβητούσα τον εαυτό μου, οι οπαδοί φώναζαν το όνομα μου. Με βοήθησαν. Στο τέλος ήταν σαν ανταμοιβή. Ένιωσα περισσότερη αγάπη και εκτίμηση. Ήταν τέλεια. Ήταν μεγάλη βοήθεια. Για πολλά χρόνια δεν απολάμβανα την διαδρομή, απολάμβανα μόνο αν κερδίζαμε στο τέλος. Το παιχνίδι μου έδωσε τόσα πολλά... Ευχαριστώ Σαν Αντόνιο».

 

NBA Τελευταία Νέα