H 59άρα του Μπούκερ έκρυβε... πολλά ρεκόρ!

H 59άρα του Μπούκερ έκρυβε... πολλά ρεκόρ!

Gazzetta team
H 59άρα του Μπούκερ έκρυβε... πολλά ρεκόρ!

bet365

Ο Ντέβιν Μπούκερ σταμάτησε στους 59 πόντους στην αναμέτρηση των Σανς με την Τζαζ και παράλληλα «έγραψε» ουκ ολίγα ρεκόρ στο παλμαρέ του.

Συγκεκριμένα ο σταρ των Φοίνιξ Σανς έγινε ο 3ος παίκτης στην ιστορία του που σκοράρει περισσότερους από 50 πόντους σε κάποιο ματς και την ίδια ώρα κανένας άλλος συμπαίκτης του δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων.

Επίσης έγινε ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που είχε 50+ πόντους και η ομάδα του έχασε με περισσότερους από 30 πόντους, ενώ έγινε ο 5ος που η ομάδα του έχασε δύο ματς έχοντας 50+ πόντους. Οι τέσσερις προηγούμενοι ήταν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπομπ ΜάκΑντου, Χακίμ Ολάζουον και Μάικλ Ρεντ.

Υπάρχει και συνέχεια: Είναι ο 6ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που σημειώνει 59 ή περισσότερους πόντους σε κάποιο ματς μετά τους Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (40), Κόμπι Μπράιαντ (6), Μάικλ Τζόρνταν (5), Έλτζιν Μπέιλορ (3) και Τζέιμς Χάρντεν (3).

Τέλος, σημείωσε τους περισσότερους πόντους στην Γιούτα και δη στην «Vivint Smart Home Arena» μετά τους 51 των Καρλ Μαλόουν, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μαχμούντ Αμπντούλ-Ραούφ.

Not bad...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα