Σεθ Κάρι: «Ήταν δύσκολο να τελειώσουμε το παιχνίδι» (vid)

Αντωνία Σπανού
Σεθ Κάρι: «Ήταν δύσκολο να τελειώσουμε το παιχνίδι» (vid)

bet365

Ο Σεθ Κάρι μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν για τους Μπλέιζερς να τελειώσουν το παιχνίδι, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νούρκιτς.

Ο Σεθ Κάρι, όντας φορτισμένος συναισθηματικά, μίλησε για την προσπάθεια όλων στους Μπλείζερς να τελειώσουν το παιχνίδι κόντρα στους Νετς και να καταφέρουν να αφιερώσουν την νίκη τους στον μεγάλο άτυχο, τον Γιουσούφ Νούρκιτς.

«Ήταν δύσκολο να τελειώσουμε αυτό το παιχνίδι. Με τον συμπαίκτη μας να έχει χτυπήσει τόσο σοβαρά. Είχαμε πολλά να αντιμετωπίσουμε. Ο Νούρκιτς χρειαζόταν συμπαράσταση. Έπρεπε να «κλειδώσουμε» και να τελειώσουμε το παιχνίδι, με τον σωστό τρόπο. Ξέρουμε ότι ο Νούρκιτς παλεύει σκληρά για την νίκη, οπότε παλέψαμε για του την χαρίσουμε».

Ενώ για τα playoffs ο Κάρι σχολίασε:

«Είναι σπουδαίο που είμαστε σε θέση playoff. Είναι μεγάλη η σεζόν και κάθε τι που καταφέρνουμε είναι σημαντικό, τίποτα δεν είναι δεδομένο, ξέρω ότι οι Μπλέιζερς γενικά τα καταφέρνουν, αλλά για εμένα είναι η πρώτη σεζόν, οπότε είμαι ενθουσιασμένος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα