Shake n' Bake: Απαντήσεις μέσα στην τρέλα του Μαρτίου

Shake n' Bake Shake n' Bake
Shake n' Bake: Απαντήσεις μέσα στην τρέλα του Μαρτίου

bet365

Οι Shake n' Bake αφού κατανάλωσαν μία σεβαστή ποσότητα καλαμαράκια, βρήκαν το ψυχικό σθένος να βγουν στον αέρα, να γιορτάσουν τα τρία χρόνια του podcast και να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση που ταλανίζει το μπασκετικό κοινό μέσα στην τρέλα του Μαρτίου.

Zion, Tacko και March Madness. Simmons, Kawhi και Ανατολή. Jokić, Popovich και Δύση. Μπόγρης, Pitino και Euroleague. Γιάννης, Nick και Εθνική. Σε αυτό το Q&A μιλήσαμε για τα πάντα λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία σε όλα τα τουρνουά. Ακούστε, λοιπόν, με τι momentum μπαίνουν άπαντες στους μήνες που δίνουν πρωταθλήματα.

Ακούστε την εκπομπή από όποιο streaming app σας βολεύει. Εδώ για το spotify. Εδώ για το itunes. Ή μέσα από τον player του mixcloud:

Shake n' Bake Social Media

facebook | twitter | instagram

Shake n' Bake Podcast

spotify | itunes | mixloud

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Shake n' Bake
Shake n' Bake

Το Shake n' Bake είναι ένα ελληνικό μπασκετικό podcast που βρίσκεται φέτος στην τέταρτη season του. Μία δημιουργία του Δομήνικου και του Μάνου, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016. Μία εκπομπή από δύο φίλους του αθλήματος, με έμφαση στον μαγικό κόσμο του NBA. Από τη δημιουργία του και έπειτα έχει εξελιχθεί σε μία μπασκετική κοινότητα που μετράει χιλιάδες μέλη στα social media.

Ο Μάνος έχει σπουδάσει Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Παρίσι. Είναι Chicago Bulls και... Ολυμπιακός!

Ο Δομήνικος έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στην Πάντειο και στην Αγγλία ενώ τώρα παράλληλα με την εργασία του σπουδάζει σκηνοθεσία. Είναι Boston Celtics και... Παναθηναϊκός!