ΛεΜπρον: «Στο τέλος της ημέρας ήμουν... σκ@@α» (vid)

ΛεΜπρον: «Στο τέλος της ημέρας ήμουν... σκ@@α» (vid)

Αντωνία Σπανού
ΛεΜπρον: «Στο τέλος της ημέρας ήμουν... σκ@@α» (vid)

bet365

O ΛεΜπρον Τζέιμς δεν βίωσε όπως θα ήθελε την πρώτη του σεζόν στο Λος Άντζελες, έμεινε εκτός playoffs με την ομάδα του και παραδέχτηκε ότι έκανε πολλά λάθη.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν θα είναι στα playoffs μετά από 14 χρόνια και μετά την ήττα των Λέικερς ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί. Μίλησε για τις σκέψεις του και παραδέχτηκε ότι έκανε άπειρα λάθη.

«Προφανώς ήταν μια σκληρή σεζόν για όλους μας, δεν κάναμε αυτό για το οποίο μας πήραν , πράγματα έγιναν, τραυματισμοί... Τα playoffs δεν είναι εγγυημένα για κανέναν, πρέπει να δουλέψεις σκληρά και για εμένα προσωπικά θα συνεχίσω να δουλεύω, θα δω τι μπορεί να γίνει για να συνεχίσω να βοηθάω. Τώρα που επίσημα απολεπιστήκαμε, θα μιλήσω με τους προπονητές, να δω τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα, αλλά μου αρέσει να παίζω, οπότε ελπίζω να παίξω σε όσα περισσότερα γίνεται.

Η δουλειά μας είναι να βγούμε εκεί έξω προετοιμασμένοι και να παίξουμε το καλύτερο μας, είναι η δουλειά μας και προσπαθούμε να την κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Προφανώς όλοι κάναμε λάθη, εγώ έκανα άπειρα δεν ήμουν καλός και ήμουν σκατά στο τέλος της της ημέρας. Αν τα αφήνεις όλα στο παρκέ είσαι οκ με αυτό, αυτό μετράει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα