Θάντερ - Ράπτορς 114-123

Φώτης Καρακούσης
Θάντερ - Ράπτορς 114-123

bet365

Με μια ακόμα ματσάρα έκλεισε η σημερινή βραδιά. Στην Οκλαχόμα οι Ράπτορς επικράτησαν στην παράταση των Θάντερ με 123-114 και πλέον ελπίζουν ακόμα και στην πρώτη θέση, καθώς μείωσαν στις 2 νίκες την διαφορά τους από τους Μπακς.

Με την ματσάρα των Σίξερς με τους Σέλτικς ξεκίνησε η σημερινή βραδιά και με ακόμα μία ολοκληρώθηκε. Στην Οκλαχόμα οι Θάντερ και οι Ράπτορς χρειάστηκαν παράταση για να βγει νικητής, με τους «δεινόσαυρους» να επικρατούν με 123-114 και να φτάνουν στο 51-21, μειώνοντας στις δύο τις νίκες από τους Μπακς και την κορυφή του NBA, ενώ οι ηττημένοι έπεσαν στο 42-30 και την 8η θέση της Δύσης, έχοντας όμως ίδιο ρεκόρ με τους 5ους Τζαζ, 6ους Σπερς και 7ους Κλίπερς στην μεγάλη αυτή μάχη της συγκεκριμένης περιφέρειας.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν συνεχώς μπροστά και έδειχναν πως θα πάρουν σχετικά εύκολα τη νίκη, αλλά ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είχε άλλη άποψη. Ο ηγέτης των... κεραυνών όχι απλά ήταν ασταμάτητος, αλλά ήταν και αυτός που με γρήγορο αιφνιδιασμό έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί οι... δεινόσαυροι ήταν καλύτεροι, παίρνοντας τελικά την πολύτιμη νίκη σε μια βραδιά που ξεχώρισε η απόσυρση της φανέλας του Κόλισον.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σιάκαμ με 33 και τον ακολούθησαν οι ΒανΒλιτ με 23, Λέοναρντ με 22 και Γκριν με 17. Για τους ηττημένους ο Ουέστμπρουκ είχε 42, ο Τζορτζ 19, αλλά ήταν απελπιστικά μόνοι και δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους.

 

NBA Τελευταία Νέα