Κόμπι: Συνάντησε τον θαυμαστή που επέστρεψε την κλεμμένη του φανέλα!

Κόμπι: Συνάντησε τον θαυμαστή που επέστρεψε την κλεμμένη του φανέλα!

bet365

Μια όμορφη και ξεχωριστή συνάντηση είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, όταν βρέθηκε στην Κίνα για την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πριν από δύο χρόνια, εκλάπη από το σχολείο του «Black Mamba» μια φανέλα του, η οποία είχε συλλεκτική αξία και ιδιαίτερη σημασία για τους ανθρώπους του Lower Merion High School.

Η φανέλα αυτή πουλήθηκε online φέτος έναντι $2.000 και κατέληξε σε έναν φανατικό θαυμαστή του Κόμπι στην Κίνα. Ο αγοραστής, Λιου Ζε, όταν διαπίστωσε πως η φανέλα που αγόρασε, ήταν η κλεμμένη, επικοινώνησε μέσω instagram με το σχολείο και την επέστρεψε, χωρίς να ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα. Το μόνο που ήθελε ήταν να φτάσουν τα νέα στον 40χρονο πρώην γκαρντ.

Αυτό ήταν κάτι που εκτίμησε πολύ ο Κόμπι και όταν ταξίδεψε στην Κίνα, για να βρεθεί στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένας από τους συνεργάτες του βρήκε τον Ζε, τον οποίο ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά ο πάλαι ποτέ σταρ των Λέικερς.

Ο Ζε είχε συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τον Κόμπι, αφού προσπαθούσε να βρίσκεται σε όποιο event μπορούσε σε ΗΠΑ και Κίνα, και με την κίνησή του αυτή τα κατάφερε για ακόμα μια φορά.

«Με θυμάσαι;», είπε στον Κόμπι κι εκείνος απάντησε: «Ναι! Σ' ευχαριστώ πολύ που επέστρεψες την φανέλα. Έκανες κάτι σπουδαίο!».

Ο Ζε έδωσε κι ένα γράμμα στο είδωλό του, που έλεγε: «Ευχαριστώ Κόμπι! Ευχαριστώ για τα 20 χρόνια παρέας. Mamba never out!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα