Αδιανόητος «Μούσιας» έριξε 30άρα σε όλες τις ομάδες του NBA (vid)

Φώτης Καρακούσης
Αδιανόητος «Μούσιας» έριξε 30άρα σε όλες τις ομάδες του NBA (vid)

bet365

Ένα απίστευτο, ασύλληπτο ρεκόρ έκανε ο Τζέιμς Χάρντεν με τον «Μούσια» να πετυχαίνει 31 πόντους απέναντι στους Χοκς και να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που έχει 30+ σε όλες τις ομάδες!!!

Ημέρα που θα θυμάται όλη του την ζωή είναι η σημερινή για τον Τζέιμς Χάρντεν, καθώς το όνομά του γράφτηκε στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Ο... Μούσιας πέτυχε 31 πόντους κόντρα στους Χοκς και πέτυχε κάτι αδιανόητο, κάτι ασύλληπτο, κάτι που κανείς στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει. Ποιο ήταν αυτό; Έγινε ο μοναδικός παίκτης που πετυχαίνει 30+ πόντους σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος και στις 29. Ο μόνος που είχε φτάσει κοντά στο να το πετύχει ήταν ο τεράστιος Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος την περίοδο 2005-06 είχε πετύχει 30+ πόντους στις 28 από τις 29 ομάδες που αντιμετώπισε.

Για την ιστορία ο Χάρντεν κόντρα στους Χοκς έπαιξε 33 λεπτά και είχε 31 πόντους με 4/7 δίποντα, 4/11 τρίποντα και 11/12 βολές. Επίσης κατέβασε 8 ριμπάουντ και έδωσε και 10 ασίστ, αλλά σίγουρα αυτό που θα θυμάται όχι μόνο ο ίδιος, αλλά πλέον και όλοι όσοι ασχολούνται με το NBA, είναι το απίστευτο ρεκόρ του.

 

NBA Τελευταία Νέα