Σκοτ για Ουόλτον: «Ο προπονητής είναι ο πρώτος που φεύγει»!

Σκοτ για Ουόλτον: «Ο προπονητής είναι ο πρώτος που φεύγει»!

Σκοτ για Ουόλτον: «Ο προπονητής είναι ο πρώτος που φεύγει»!

bet365

Ο Μπάιρον Σκοτ παραδέχθηκε, μεν, ότι ο Λουκ Ουόλτον δίνει τον καλύτερο εαυτό του στους Λέικερς ωστόσο υπενθύμισε ότι ο προπονητής είναι ο πρώτος που πληρώνει την κρίση.

Η σχέση του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον εκάστοτε προπονητή του βρίσκεται πάντα στο κέντρο της προσοχής και η συνεργασία του με τον Λουκ Ουόλτον στους Λέικερς δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ο 38χρονος κόουτς διαψεύδει κάθε φήμη που τον θέλει να… μην τα πηγαίνει και τόσο καλά με τον King Τζέιμς ωστόσο ο Μπάιρον Σκοτ προδίκασε το μέλλον του στους Καλιφορνέζους.

«Νομίζω ότι ο Λουκ κάνει εξαιρετική δουλειά υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι υποχρεωμένος να κοουτσάρει σε μια δύσκολη κατάσταση. Στο τέλος της ημέρας, μπορώ να πω ότι ο προπονητής είναι εκείνος που φεύγει πρώτος σε περίοδο κρίσης» ανέφερε σχετικά στο TMZ Sports ο Μπάιρον Σκοτ, ο οποίος εργάστηκε στους Λέικερς την περίοδο 2014-16.

«Δεν νομίζω ότι η απόλυση του Ουόλτον είναι λύση στο πρόβλημα. Αν όμως κοιτάξεις την ομάδα τους, το ρεκόρ τους, τη σεζόν που έκαναν... Όλοι πίστευαν ότι θα προκρίνονταν στα playoffs».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα