Γιάννης για ιστορική ανατροπή: «Να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε παιχνίδια σαν και αυτά»

Αντωνία Σπανού
Γιάννης για ιστορική ανατροπή: «Να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε παιχνίδια σαν και αυτά»

bet365

Οι Μπακς ανέτρεψαν μεγάλη διαφορά και πήραν το παιχνίδι από τους Χιτ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σχολιάζει την μεγάλη ανατροπή της ομάδας του.

Δεν υπήρχαν φωνές ή πανικός στα αποδυτήρια των Μπακς στο ημίχρονο του αγώνα με τους Χιτ, όπου βρίσκονταν πίσω με 20 πόντους. Μόνο πίστη και κάποιες συζητήσεις για τον τρόπο που θα διαχειριστούν τα «Ελάφια» τον αγώνα στο δεύτερο. Αυτό έγινε, η ομάδα του Μιλγουόκι έδειξε ότι χτίζει χαρακτήρα για τα playoffs και αυτό είναι που παραδέχτηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ήταν ο κορυφαίος με 33 πόντους.

«Δεν παίζει ρόλο αν είσαι πίσω με 20, 15 ή 10 πόντους. Πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις σκληρά. Είναι μια διαδικασία. Πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια σαν και αυτά. Πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις τα εμπόδια όταν έχεις σειρά αγώνων. Στα playoffs δεν θα είναι εύκολα. Θέλουμε να είμαστε σπουδαία ομάδα και γι' αυτό παίζουμε σκληρά».

Οι Μπακς μόλις μια φορά στις 100 είχαν καταφέρει να ανατρέψουν τέτοια διαφορά και η τελευταία φορά που το έκαναν ήταν τον Φεβρουάριο του 1977 κόντρα στους Νικς. Τώρα, το έκαναν κόντρα στους Χιτ, όπου έχαναν με 62-42 στο ημίχρονο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα