Ουίλιαμς: «Ο Άιβερσον είναι ο λόγος που κατέληξα να έρχομαι από τον πάγκο»

Ουίλιαμς: «Ο Άιβερσον είναι ο λόγος που κατέληξα να έρχομαι από τον πάγκο»

Αντωνία Σπανού
Ουίλιαμς: «Ο Άιβερσον είναι ο λόγος που κατέληξα να έρχομαι από τον πάγκο»

bet365

Ο Λου Ουίλιαμς μίλησε για το τρόπο που έμαθε και αποδέχτηκε να έρχεται από τον πάγκο στο ΝΒΑ, γεγονός που τον έχει κάνει τόσο σημαντικό σήμερα.

Ο Λου Ουίλιαμς θα θυμάται για όλη του τη ζωή το παιχνίδι της 11ης Μαρτίου 2019 με τους Μπόστον Σέλτικς στο Staples Center και αυτό διότι βρέθηκε στην πρώτη θέση με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία του ΝΒΑ για παίκτη ο οποίος έρχεται από τον πάγκο. Ο γκαρντ των Κλίπερς μίλσηε για τον Άιβερσον που ήταν ο λόγος που αρχικά αποδέχτηκε αυτή την θέση και όσα χρειάστηκε να σκεφτεί, μέχρι να φτάσει στο σημείο να έχει τόσο σημαντικό ρόλο.

«Ο Άιβερσον ήταν ο λόγος που κατέληξα να έρχομαι από τον πάγκο. Όταν επέστρεψε στην Φιλάδελφια, είχα καλό σερί και μετά πληγώθηκα. Μου πήρε την θέση. Αυτό με έκανε παίκτη με συγκεκριμένο ρόλο. Αλλά εκείνος ένας Hall of Famer, υποψήφιος MVP, ποτέ δεν θα περίμενα να αποδεχτεί αυτόν τον ρόλο.

Αν θες να είσαι μέρος μιας ομάδας και ομαδικός παίκτης και το εννοείς αυτό, αποδέχεσαι τον ρόλο σου. Αυτά τα κλισέ τα ακούς πάντα, 'θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα'. Μπήκα σε αυτή την θέση. Θα έπρεπε να φέρομαι ανάλογα με αυτά που έλεγα. Έπρεπε να το εννοώ. Αυτό με έπεισε. Πάντα ήθελα να με θυμούνται ως ομαδικό παίκτη, όχι ως εγωιστή.

Είναι κάτι που πρέπει να βρεις με τον εαυτό σου. Ξεκινάς να μιλάς με την οικογένεια σου και κανείς δεν θα σου πει αποδέξου τον ρόλο στον πάγκο. Θα σου πουν, 'έπρεπε να είσαι βασικός και θα έπρεπε να είσαι αστέρι'. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να το περάσω νωρίς στην καριέρα μου. Έπρεπε να το αποδεχτώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα