Τόμπι και Μπόμπι: Το καλύτερο bromance του ΝΒΑ, έχει βαλθεί να μοιράσει χαρά! (vids)

Τόμπι και Μπόμπι: Το καλύτερο bromance του ΝΒΑ, έχει βαλθεί να μοιράσει χαρά! (vids)

Αντωνία Σπανού
Τόμπι και Μπόμπι: Το καλύτερο bromance του ΝΒΑ, έχει βαλθεί να μοιράσει χαρά! (vids)

bet365

Χάρις και Μαριάνοβιτς έχουν την πιο ξεχωριστή σχέση του ΝΒΑ και το gazzetta.gr καταγράφει την ιστορία των δύο αδελφικών φίλων.

Η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν ο Τομπίας Χάρις και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς ήταν κατά την διάρκεια των διακοπών το 2016 ότι ο σέντερ Σέρβος υπέγραψε με τους Πίστονς, στους οποίους ο Χάρις είχε γίνει trade την προηγούμενη σεζόν.

«Ο Μπόμπαν ήρθε σε εμένα να μου πει ότι δεν με συμπαθεί, γιατί πιστεύει ότι όταν παίξαμε αντίπαλοι ήμουν φαντασμένος ή κάτι τέτοιο. Οπότε εγώ σκέφτηκα, 'δεν με συμπαθεί, οκ'». Κάπου εκεί στην τηλεφωνική συνέντευξη που είχε πει αυτό ο Τομπίας, ο Μαριάνοβιτς έσκασε στα γέλια και σχολίασε ότι δεν το εννοούσε. «Ελπίζω να με συγχωρέσει κάποτε».

Από εκείνη την ημέρα έχουν γίνει πολλά για να χτιστεί η σχέση των δύο παικτών. Η φιλία τους έχει χτιστεί πάνω σε πολύ σταθερά θεμέλια και όλα συντελούν σε αυτό. Φαινομενικά δεν μοιάζουν καθόλου, αλλά όταν άρχισαν να μιλάνε και να έχουν επαφή η σχέση τους μπήκε σε νέα βάση.

Έφτιαξαν σόου στο youtube που λέγεται «Bobi and Tobi» και κάθε τους δημόσια συνύπαρξη είναι πιο μυθική από την προηγούμενη.

«Είναι μοναδικός», θα σχολιάσει ο Χάρις. «Πολλοί μας βλέπουν και νομίζουν ότι είναι μια περίεργη φιλία. Αλλά αυτοί δεν ξέρουν τον Μπόμπαν ως άνθρωπο. Ίσως δεν ξέρουν ούτε εμένα. Όταν κοιτάς τις ομοιότητες που έχουμε σαν προσωπικότητες, είμαστε δύο άνθρωποι που νοιαζόμαστε και βάζουμε τους άλλους πρώτους και θέλουν να φέρουν φως σε άλλους διαφορετικούς ανθρώπους. Νομίζω γι' αυτό έχουμε μια τόσο καλή φιλία, γιατί νοιαζόμαστε για τους άλλους, μερικές φορές πιο πολύ απ' όσο νοιαζόμαστε για τους εαυτούς μας».

Αυτά που κάνουν είναι όλα γλυκά και μοναδικά.

«Θέλουμε οι άνθρωποι που μας βλέπουν να γίνονται χαρούμενοι και να φορούν ένα χαμόγελο στα πρόσωπα τους, όπως είμαστε εμείς», σχολιάζει ο Μαριάνοβιτς και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό προσπαθούν να κάνουν. Κάθε βίντεο τους είναι γεμάτο θετική ενέργεια και οι δυο τους φροντίζουν να χτίζουν την σχέση τους.

«Νομίζω ότι κάνουμε σπουδαία δουλειά μέχρι τώρα και ελπίζω να συνεχίσουμε να κάνουμε». Οι δυο τους ακολουθούν την ίδια διαδρομή εδώ και αρκετό καιρό και συνεχίζουν να το κάνουν. Όταν βρέθηκαν στους Κλίπερς ο Χάρις σχολίασε:

«Πήγαμε από το να είμαστε καλοί φίλοι, στο να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να βρισκόμαστε ο ένας με τον άλλον ακόμα περισσότερο. Ειδικά σε ένα νέο περιβάλλον».

Ακόμα ένα trade του βρήκε μαζί και πλέον οι δυο τους πήραν την σχέση τους και την πήγαν στην Φιλαδέλφια και τους Κλίπερς. Ο ένας έχει δηλώσει αμέτρητες φορές τον θαυμασμό του για τον άλλον και την χωρίς όρια εμπιστοσύνη, ειδικά σε έναν χώρο που λείπει όσο τίποτα άλλο.

«Γι αυτό είναι οι συμπαίκτες. Είναι σίγουρα τεράστιας σημασίας να έχεις κάποιον δίπλα σου στην ομάδα που να μπορείς να έχεις μια σχέση σαν και αυτή».

Δύσκολα βρίσκεις σε ένα περιβάλλον τόσο επαγγελματικό και σκληρό, όπως είναι εκείνο του ΝΒΑ, μια σχέση τόσο αληθινή και με συνέχεια. Οι Χάρις και Μαριάνοβιτς έχουν βαλθεί να ανατρέψουν τα δεδομένα και όσο συνεχίζουν να είναι συμπαίκτες, θα συνεχίσουμε και εμείς να το βλέπουμε.

«Μας αρέσει να βοηθάμε ανθρώπους. Έτσι προβάλλουμε τους εαυτούς μας».

The Bobi & Tobi show!! #ChickenNoodleSoup

A post shared by Tobias Harris (@tobiasharris) on

 

NBA Τελευταία Νέα