Βουρκωμένος ΛεΜπρόν: «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει για μένα ο Τζόρνταν!» (vid)

Νίκος Καρφής
Βουρκωμένος ΛεΜπρόν: «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει για μένα ο Τζόρνταν!» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε μετά το ιστορικό βράδυ που ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν, αναφέροντας πως ο τεράστιος «Air» πάντα αποτελούσε έμπνευση για αυτόν.

Ιστορία έγραψε στο ματς με του Νάγκετς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν και ανέβηκε στην 4η θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στο ΝΒΑ.

Ο Βασιλιάς μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στον Air, τονίζοντας πως πάντα ο «ΜJ» ήταν η έμπνευση του.

«Για ένα παιδί από το Άκρον του Οχάιο που χρειαζόταν έμπνευση, επιρροή, ο Τζόρνταν ήταν αυτός ο τύπος για μένα. Ήθελα να γίνω σαν τον MJ. Ήθελα να καρφώνω σαν αυτόν, να φοράω ίδια παπούτσια με αυτόν. Είναι τρελό τώρα που το σκέφτομαι», ήταν τα λόγια του ηγέτη των Λέικερς, ο οποίος υποκλίθηκε στον τεράστιο «MJ».

Επιπλέον τόνισε πως όταν τον πρωτοείδε νόμιζε πως ήταν ο Ιησούς Χριστός, ενώ αποκάλυψε πως στα 15 του, δεν είχε λεφτά να αγοράσει τα παπούτσια «Air Jordan's».

Στις δηλώσεις του δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία του και δημιούργησε ένα μικρό θόρυβο με το χέρι, ζητώντας συγγνώμη γι' αυτό. Δεν μπορούσε να κρύψει την συναισθηματική φόρτιση.

Μάλιστα είπε το δικό του ευχαριστώ στον τεράστιο Τζόρνταν μέσω των παπουτσιών του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα