Ζούμπατς για Λέικερς: «Θα μπορούσα να τους βοηθήσω, αλλά δεν είναι ομάδα μου πια» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ζούμπατς για Λέικερς: «Θα μπορούσα να τους βοηθήσω, αλλά δεν είναι ομάδα μου πια» (vid)

bet365

Ο Ζούμπατς ανήκει πλέον στους Κλίπερς, τα πράγματα έχουν αλλάξει για εκείνον και δεν δίστασε να σχολιάσει την... κατρακύλα των Λέικερς.

Ο Ζούμπατς μετά από πολλές... περιπέτειες βρέθηκε στους Κλίπερς από τους Λέικερς και σίγουρα έχει κάποια πικρία μέσα του. Η νέα του ομάδα, που είναι στις θέσεις των playoffs, υποδέχεται την πρώην του, που παλεύει για να μπει, και εκείνος δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορώ να περιμένω, έχω κίνητρο. Είναι επικίνδυνη ομάδα, παλεύουν για να μπουν στα playoffs και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν για εκείνους, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, πρέπει να ξέρουμε τι θα κάνουμε, να τους περιορίσουμε και θα είμαστε καλά».

Και συνέχισε:

«Όταν ήμουν στους Λέικερς, δεν είχαμε παιχνίδια σαν αυτό. Κάθε παιχνίδι ήταν κλειστό, αλλά τώρα στους Κλίπερς, αυτή η ομάδα ξέρει τι κάνει, κάθε κατοχή, κόντρα σε κάθε ομάδα. Οι παίκτες κοιτάνε να τελειώσουν την δουλειά και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Έχω δει κάθε παιχνίδι των Λέικερς. Κάθε φορά που τους βλέπω, νιώθω ότι αν ήμουν εκεί θα μπορούσα να βοηθήσω. Σίγουρα θα έκανα την διαφορά, αλλά δεν είμαι εκεί πλέον».

 

NBA Τελευταία Νέα