Ξεκίνημα με ντέρμπι του Τέξας στο Junior NBA League

Gazzetta team
Ξεκίνημα με ντέρμπι του Τέξας στο Junior NBA League

bet365

To Junior NBA Greece Basketball League ξεκινά το Σάββατο, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά κάτω των 14 ετών, να ζήσουν τη χαρά του μπάσκετ και να αισθανούν τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Δείτε το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Αυλαία για το «1ο Junior NBA Greece Basketball League».

Παιδιά κάτω των 14 ετών θα έχούν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν το αγαπημένο τους άθλημα, νιώθωντας τη μαγεία της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

ΝΒΑ και Fourteen Pro συνεργάζονται και στο τουρνουά θα λάβουν μέρος αγόρια από σχολεία και σωματεία της Ελλάδας.

To πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπως τη μάχη του Τέξας ανάμεσα σε Ντάλας και Σαν Αντόνιο, αλλά και την μάχη της Βοστώνης με το Τορόντο. Ρεπό έχουν οι Μπακς.

Η διοργάνωση θα θα ξεκινήσει σήμερα και θα τελειώσει τον Μάη με τους τελικούς.

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε 2 περιφέρειες και 6 υπό-περιφέρειες, με τις 8 κορυφαίες ομάδες από κάθε περιφέρεια να προκρίνονται στα playoffs (οπως ακριβώς συμβάινει και στο ΝΒΑ).

Οι νικητές των περιφερειών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους τελικούς.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (έχουν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας επειδή θα διεξάγονταν σε ανοιχτά γήπεδα το Νετς (Παλλήνη)- Νικς (Deree) και το Τρέιλμπλέιζερς (Ολυμπιάδα Πετρούπολης)-Τίμπεργουλβς (Περιστέρι).

ΤΑ ΡΕΠΟ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα