Πολ Τζορτζ: «Να επιστρέψει ο Ζάιον, ερευνάμε τι έγινε με το παπούτσι» (pic)

Gazzetta team
Πολ Τζορτζ: «Να επιστρέψει ο Ζάιον, ερευνάμε τι έγινε με το παπούτσι» (pic)

bet365

Ο Πολ Τζορτζ σχολίασε το περιστατικό με τον Ζάιον Ουίλιαμσον και το σκισμένο παπούτσι, εκφράζοντας την ανησυχία του.

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον πρόλαβε να πατήσει παρκέ για 34'' κόντρα στο North Carolina, πριν τον... προδώσει το παπούτσι του και γίνει viral το περιστατικό.

Το «αστέρι» του Duke φορούσε τα «PG 2.5» και ο Πολ Τζορτζ ρωτήθηκε για το θέμα, λέγοντας αρχικά: «Πρώτα από όλα θέλω να του ευχηθώ τα καλύτερα. Δεν ξέρω τη σοβαρότητα του τραυματισμού τώρα. Τού εύχομαι απλά το καλύτερο στην ανάρρωσή του, αν είναι κάτι σοβαρό. Κι ειλικρινά είμαι εδώ για εκείνον αυτή τη στιγμή.

Πέρα από αυτό, δεν ξέρω τι έγινε και πως. Μίλησα στην Nike για να δω τι πήγε λάθος, τι έγινε με το παπούτσι, γιατί προσέχω πολύ. Τα παπούτσια μου είναι δημοφιλή, όχι μόνο στο κολέγιο, αλλά και στο ΝΒΑ. Πολλοί άνθρωποι τα φορούν και ποτέ ξανά δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τουλάχιστον εν γνώσει μου. Είναι άσχημο».

Στην συνέχεια, τόνισε ότι επίκεντρο πρέπει να είναι ο παίκτης και όχι το παπούτσι: «Ειλικρινά, η μόνη μου ανησυχία είναι ο Ζάιον. Ο κόσμος έχει κάνει το σκισμένο παπούτσι μεγάλο θέμα, ενώ πρέπει να έχει σημασία ο Ζάιον και ο τραυματισμός του. Για το μόνο που ανησύχησα είναι αυτός κι ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό και να επιστρέψει γρήγορα».

 

NBA Τελευταία Νέα