Δύο παίκτες της Εθνικής Κωφών στο Μιλγουόκι για τον Γιάννη! (pics)

Αντώνης Καλκαβούρας
Δύο παίκτες της Εθνικής Κωφών στο Μιλγουόκι για τον Γιάννη! (pics)

bet365

Αντιπροσωπεία από την Εθνική ομάδα Κωφών Ελλάδας βρίσκεται στο Μιλγουόκι για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος τους καλωσόρισε και απόψε θα τους υποδεχθεί στο «Fiserv Forum»!

Συγκεκριμένα οι παίκτες της Εθνικής Κωφών, Μιχάλης Απτόσογλου και Παναγιώτης Ντικούδης, καθώς επίσης και ο υπεύθυνος από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, Μανώλης Καντεράκης και ο Χρήστος Μπουτζέκος βρέθηκαν στο Ουινσκόνσιν προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης, τόσο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όσο και τον μικρότερο αδερφό του, Άλεξ.

Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ο οποίος φρόντισε να έχουν την... τιμητική τους στο αποψινό παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς καθώς θα τους δεχθεί στα αποδυτήρια των Μιλγουόκι Μπακς και θα τους γνωρίσει στους συμπαίκτες του! Οι τέσσερις φίλοι πήραν την... πρώτη «γεύση» στο παιχνίδι του Άλεξ Αντετοκούνμπο στο πρωτάθλημα των high schools και σε λίγες ώρες θα τους... σερβιριστεί το «κυρίως πιάτο» με την αναμέτρηση στο «Fiserv Forum».

Ο Greek Freak και η πορεία του στο ΝΒΑ, αποτελεί την απόλυτη έμπνευση για τους διεθνείς με την Εθνική Κωφών, που τον έχουν ήδη προσκαλέσει στο καλοκαιρινό camp προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενόψει της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας.

 

NBA Τελευταία Νέα