ΛεΜπρον: «Ενεργοποίησε» την ένταση των playoffs από τώρα!

ΛεΜπρον: «Ενεργοποίησε» την ένταση των playoffs από τώρα!

Αντωνία Σπανού
ΛεΜπρον: «Ενεργοποίησε» την ένταση των playoffs από τώρα!

bet365

Σε ρυθμούς playoffs θα κινούνται οι Λέικερς, αφού ο ΛεΜπρον Τζέιμς παραδέχτηκε ότι η ένταση πλέον είναι άλλου επιπέδου.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο τραυματισμός του ΛεΜπρον Τζέιμς έβαλε δύσκολα στους Λέικερς που είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας και βλέπουν τα playoffs να δυσκολεύουν. Γι' αυτόν τον λόγο ο «Βασιλιάς» αλλάζει την ρουτίνα του και παραδέχτηκε ότι ενεργοποίησε την ένταση και την διάθεση που έχει στα playoffs, αμέσως μετά το διάλειμμα για το All Star Game. Το πρόγραμμα για την ομάδα του Λος Άντζελες είναι δύσκολο και αυτό φαίνεται να το καταλαβαίνει καλά ο σταρ της ομάδας.

«Έχει ενεργοποιηθεί», τόνισε ο Τζέιμς μετά την προπόνηση και δείχνει ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να διακόψει το σερί των 8 διαδοχικών σειρών playoffsπου έχει βρεθεί.

«Προφανώς θα θέλαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα πράγματα όσο ήμουν εκτός, αλλά δεν το κάναμε, οπότε εκεί είναι που βρισκόμαστε τώρα».

Και συνέχισε:

«Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν και ακόμα είναι. Δουλεύουμε να τα καταφέρουμε».

Όσο για το δικό του επίπεδο ετοιμότητας δήλωσε:

«Το επίπεδο ετοιμότητας μου είναι στο υψηλότερο επίπεδο, δυστυχώς για εμένα, γιατί δεν θέλω να το κάνω τόσο νωρίς στην σεζόν. Μου αρέσει να μην νιώθω άνετα. Είμαι ερωτευμένος με το να μην νιώθω άνετα. Αυτό είναι ακόμα ένα άβολο πράγμα για εμένα και το λατρεύω».

 

NBA Τελευταία Νέα