Ουέιντ: «Θεέ μου, μου ζήτησε συμβουλές για να νικήσει ο Κόμπι...» (vids)

Ουέιντ: «Θεέ μου, μου ζήτησε συμβουλές για να νικήσει ο Κόμπι...» (vids)

Αντωνία Σπανού
Ουέιντ: «Θεέ μου, μου ζήτησε συμβουλές για να νικήσει ο Κόμπι...» (vids)

bet365

Ο Ντουέιν Ουέιντ θυμήθηκε μια από τις πιο κουλ στιγμές της καριέρας του με πρωταγωνιστή τον Κόμπι Μπράιντ, ενώ αποκάλυψε πως ο Σακίλ του έδωσε το παρατσούκλι «Flash».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Ντουέιν Ουέιντ άνοιξε την καρδιά του σε συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για την σχέση του με τον Κόμπι, αποκάλυψε μια από τις πιο κουλ στιγμές στην καριέρα του, ενώ αποκαλύπτει πως ο Σακίλ του έβγαλε το παρατσούκλι «Flash».

Η εξομολόγηση του Dwade:

«Μπήκα στο ΝΒΑ έχοντας στο μυαλό μου ότι θέλω στο παρκέ να είμαι σαν τον Κόμπι. Από την πρώτη μου ρούκι σεζόν που έπαιζα κόντρα σε ένα από τα είδωλα μου, βρέθηκα στην δεύτερη που ξεκίνησε μια κόντρα μεταξύ μας. Τότε ο Κόμπι άρχισε να με σέβεται, όταν κατάλαβε ότι δεν διστάζω. Αυτός είμαι. Μια από τις πιο κουλ στιγμές της καριέρας μου ήταν όταν είχα μείνει εκτός των playoffs και ο Κόμπι έπαιζε σε αυτά και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει D με μαρκάρουν με αυτόν τον τρόπο, ξέρω ότι είσαι σπουδαίος στα πικ εν ρολς στα σπλιτς, τι πρέπει να κάνω; Οπότε του δίνω λεπτομέρειες και όταν έκλεισα το τηλέφωνο το... έχασα. 'Θεέ μου μου τηλεφώνησε ο Κόμπι'. Ήμουν εγώ και ο Κόμπι και άναψαν τα αίματα μεταξύ μας σε ένα All Star Game. Είχαμε τους Λέικερς τρεις μέρες μετά το διάλειμμα, φορούσε μάσκα από το μαρκάρισμα μου... του τηλεφώνησα όμως και τον ακούω να μου λέει, 'το λάτρεψα, θα σε δω σε μερικές ημέρες' και σκέφτομαι τι; μερικές ημέρες αργότερα μου απάντησε στο παρκέ».

Ενώ για το παρατσούκλι «Flash» από τον Σακίλ Ο' Νιλ θυμήθηκε:

«Δυσκολευτήκαμε να τους κάνουμε όλους να καταλάβουν ότι έχουμε κάποιον όχι μόνο που απαιτεί την μπάλα, αλλά και την προσοχή, γιατί όλοι ήθελαν τον Σακ. Τότε ήταν που μου έδωσε το παρατσούλι Flash και όλοι με φώναζαν έτσι. Στην αρχή δεν μου άρεσε, αλλά μετά άρχισε να 'πιάνει' και άρχισα να βλέπω τι είδε και άρχισα να σκέφτομαι, 'είμαι γρήγορος'».

 

NBA Τελευταία Νέα