Ντόντσιτς: «Ο Καλάθης θα μπορούσε να είναι βασικός στο ΝΒΑ»

Ντόντσιτς: «Ο Καλάθης θα μπορούσε να είναι βασικός στο ΝΒΑ»

Gazzetta team
Ντόντσιτς: «Ο Καλάθης θα μπορούσε να είναι βασικός στο ΝΒΑ»

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς τόνισε πως ο Νικ Καλάθης θα ήταν βασικός στο ΝΒΑ, ενώ ανέφερε πως το τρόπαιο του MVP πρέπει να πάει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ή τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ετοιμάζεται για το Rising Stars του ΝΒΑ ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ στάθηκε και στον Νικ Καλάθη.

O Σλοβένος τόνισε πως ο Νικ Καλάθης θα μπορούσε να είναι βασικός στο ΝΒΑ.

«Υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη που θα μπορούσαν να είναι βασικοί στο ΝΒΑ. Θα πω τον Γιουλ, τον Καλάθη και τον Ράντολφ»

Για τις δυσκολότερες έδρες στην Ευρώπη: «Θα έλεγα ότι η πιο δύσκολη έδρα ήταν του Παναθηναϊκού, της Φενέρ και της Μακάμπι».

Για την πεντάδα που θα διάλεγε από Ευρωπαίους που παίζουν στο ΝΒΑ με σκοπό να κοντραριστούν με τους Αμερικανούς στο All Star Game, απάντησε: «Αντετοκούνμπο, Γιόκιτς, Πορζίνγκις, τον εαυτό μου και τον Ντράγκιτς»

Για τον Πορζίνγκις είπε: «Ξέρουμε ο ένας το άλλο. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και θα μας βοηθήσει αυτό. Πιστεύω πως θα κάνουμε σπουδαία πράγματα. Δεν μπορώ να μαντέψω το μέλλον, αλλά ελπίζω πως θα τα πάμε καλά»

Για το ποιος θα είναι ο MVP: «Το βραβείο πρέπει να πάει στον Χάρντεν ή στον Αντετοκούνμπο»

Για τον αν πιστεύει πως μαζί με τον Γιάννη, είναι η νέα γενιά των σπουδαίων Ευρωπαίων stars: «Πιστεύω πως υπάρχουν περισσότεροι σημαντικοί παίκτες, παρόλο που αυτά που κάνει ο Γιάννης, ο τρόπος που παίζει, είναι εντυπωσιακός»

 

NBA Τελευταία Νέα