«Να πάρουν επιτέλους αυτά τα παιδιά, αυτό που τους αξίζει!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
«Να πάρουν επιτέλους αυτά τα παιδιά, αυτό που τους αξίζει!» (gTV)

bet365

Η κάμερα του gTV βρέθηκε στο West Charlotte High School, όπου το ΝΒΑ εγκαινίασε νέα αποδυτήρια και χώρους άθλησης για τους μαθητές και μίλησε με τους Ρον Χάρπερ και Κρις Μίντλετον για την σπουδαιότητα τέτοιων κινήσεων!

Είναι γνωστό πως στο πλαίσιο του All Star Game, το ΝΒΑ πάντα προβαίνει σε φιλανθρωπικές κινήσεις στην πόλη που το φιλοξενεί. Μια τέτοια έγινε το πρωί της Πέμπτης στο West Charlotte High School, όπου πρώην και νυν αστέρες των ΝΒΑ και WNBA, αλλά και 100 μαθητές του σχολείου, έδωσαν το παρών στα εγκαίνια των νέων αποδυτηρίων του σχολείου!

Η κάμερα του gTV βρέθηκε εκεί και μίλησε με τον θρύλο των Σικάγο Μπουλς και κάτοχο πέντε πρωταθλημάτων, Ρον Χάρπερ, αλλά και τον συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, Κρις Μίντλετον, για την σπουδαιότητα τέτοιων κινήσεων για την κοινωνία και τα ίδια τα παιδιά!

Ειδικά, όταν μιλάμε για ένα σχολείο, το οποίο ήταν το πρώτο στην ιστορία των ΗΠΑ που σταμάτησε τον διαχωρισμό ανάμεσα σε λευκούς και μαύρους μαθητές, επιτρέποντας την ανάμειξή τους, σε μια εποχή, που κάτι τέτοιο θεωρούταν ανήκουστο!

 

NBA Τελευταία Νέα