Άλεξ Κατσικάρης: «Άξιζε τον κόπο η μετακόμιση στις ΗΠΑ» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Άλεξ Κατσικάρης: «Άξιζε τον κόπο η μετακόμιση στις ΗΠΑ» (gTV)

bet365

Η κάμερα του gTV συνάντησε τον γιο του Φώτη Κατσικάρη, Άλεξ, στη Σάρλοτ, όπου τον παρακολούθησε να αγωνίζεται για το Cannon High School και μίλησε μαζί του για την απόφασή του να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Έχοντας ζήσει 12 χρόνια στο εξωτερικό, ακολουθώντας τον πατέρα του, Φώτη, ο Άλεξ Κατσικάρης πήρε πέρυσι την απόφαση τελικά να μετακομίσει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα λίγο έξω από τη Σάρλοτ, για να τελειώσει εκεί το high school και να προχωρήσει με τις σπουδές του (είτε με ακαδημαϊκή είτε με αθλητική υποτροφία) σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο (Τσάρλεστον).

Η κάμερα του gTV τον συνάντησε στο παρκέ του γυμναστηρίου του σχολείου του, λίγα λεπτά τον αγώνα που έδωσε κόντρα στο Metrolina Christian και μίλησε μαζί του για το πόσο δύσκολο ήταν να αφήσει πίσω του τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής ενός έφηβου και να αλλάξει Ήπειρο πριν καν ενηλικιωθεί. Για την καθημερινότητα της Αμερικής, τη φιλοξενία του σε ένα μέσο αμερικανικό σπίτι, για το αν θα προέτρεπε κάποιο άλλο παιδί στην ηλικία του να κάνει το ίδιο, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

 

NBA Τελευταία Νέα