Χοκς - Λέικερς 117-113

Φώτης Καρακούσης
Χοκς - Λέικερς 117-113

bet365

Την έκπληξη της βραδιάς πέτυχαν οι Χοκς. Τα... γεράκια επικράτησαν των Λέικερς με 117-113 και έκαναν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους «λιμνάνθρωπους» αναφορικά με την πρόκρισή τους στα playoffs.

Τι και αν οι Χοκς είναι βαθμολογικά αδιάφοροι καθώς δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης στα playoffs; Αυτό δεν σημαίνει πως θα κάθονται να χάσουν, κάτι που κατάλαβαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο οι Λέικερς. Οι «λιμνάνθρωποι» πήγαν στην Ατλάντα για να κερδίσουν και να μπουν και πάλι δυνατά στην... μάχη για την 8άδα της Δύσης, αλλά έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι και την αγωνία τους για την συνέχεια να μεγαλώνει. Τα... γεράκια επικράτησαν με 117-113 και έφτασαν στο 19-38 με την ομάδα του Λος Άντζελες να πέφτει πλέον στο 28-29.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους του Λεμπρόν Τζέιμς να μην μπορούν να πάρουν ένα καλό προβάδισμα, ενώ τις περισσότερες φορές ακολουθούσαν στο σκορ. Στο τέλος προσπάθησαν κάτι να κάνουν, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν με συνέπεια να γνωρίσουν μια πολύ άσχημη ήττα. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Κόλινς και Γιανγκ με 22 πόντους, ενώ ο δεύτερος έδωσε και 14 ασίστ. Πίσω τους οι Πρινς με 17 και ο αειθαλής Κάρτερ με 11, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Για τους ηττημένους εντυπωσιακός με νέο triple double ήταν ο ΛεΜπρόν με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 16 ασίστ, με τον Κούζμα και τον Ίνγκραμ να έχουν από 19 και τον Μπούλοκ 16.

 

NBA Τελευταία Νέα