Σίξερς - Σέλτικς 109-112

Φώτης Καρακούσης
Σίξερς - Σέλτικς 109-112

bet365

Σε ένα ματς που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος πολλοί περίμεναν πως θα ήταν και ο τελικός της Ανατολής, οι Σέλτικς πέρασαν από την Φιλαδέλφεια επικρατώντας των Σίξερς με 112-109 και έδειξαν πως δεν καταλαβαίνουν από προβλήματα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το καλοκαίρι δεν ήταν λίγοι όσοι περίμεναν πως το ζευγάρι των Σίξερς με τους Σέλτικς ήταν στα φαβορί για να είναι αυτό του τελικού της Ανατολής. Βέβαια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς, μαζί με τον Λέοναρντ και τους Ράπτορς έχουν άλλη γνώμη έως τώρα (και ευχόμαστε και ως το τέλος), ωστόσο κάθε παιχνίδι των δύο αυτών ομάδων έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Όπως είχε και σήμερα με τους Κέλτες παρότι έπαιζαν χωρίς τον Ίρβινγκ να παίρνουν την μεγάλη νίκη επικρατώντας με 112-109, σε ένα ντέρμπι που κρίθηκε στο τέλος.

Με τη νίκη αυτή οι «πράσινοι» έφτασαν στο 36-21, ενώ το ίδιο ρεκόρ έχει και η παρέα του Εμπίντ που είναι 5η με την ομάδα της Βοστώνης να είναι 4η. Στα του αγώνα όπως αναφέραμε ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι με διακυμάνσεις στο σκορ, Οι Σέλτικς είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά οι Σίξερς πάντα έβρισκαν τον τρόπο να επιστρέφουν. Στο τέλος και με την διαφορά να είναι στους 3 πόντους, ο Μπάτλερ ευστόχησε σε 1 από τις 3 βολές που επιχείρησε με τους φιλοξενούμενους μετά την ευστοχία του Τέιτουμ και του Χόρφορντ στις δικές τους βολές, να πανηγυρίζουν την σημαντική νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χέιγουορντ με 26 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χόρφορντ και Τέιτουμ με 23 και 20 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ο Εμπίντ είχε 23, ο Μπάτλερ 22 και ο Ρέντικ 16, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους να πάρει τη νίκη.

 

NBA Τελευταία Νέα