Κατηγορείται για βιασμό ύστερα από 20 χρόνια ο Μαγκέτι!

Gazzetta team
Κατηγορείται για βιασμό ύστερα από 20 χρόνια ο Μαγκέτι!

bet365

Ο πάλαι ποτέ ΝΒΑer, Κόρεϊ Μαγκέτι, με εξαιρετική παρουσία στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, κατηγορείται για βιασμό την εποχή που φοιτούσε στο πανεπιστήμιο του Ντιουκ τη σεζόν 1998-99!

Ο Αμερικανός έγινε περισσότερο γνωστός στο ελληνικό ευρύ κοινό πριν από οκτώ χρόνια και την... παραλίγο συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Είχε έρθει κανονικά στη Θεσσαλονίκη, είχε προπονηθεί ωστόσο δεν υπέγραψε ποτέ συμβόλαιο με τον «δικέφαλο».

Πριν από λίγες ώρες είδε το φως της δημοσιότητας μια... παλιά ιστορία στην οποία φέρεται κατηγορούμενος για βιασμό. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτουν λέγοντας ότι «η πρώτη φορά που το άκουσα ήταν μέσα από μια γραπτή δήλωση του δικηγόρου της Μέρεντιθ Ουότσον. Δεν έχω παρενοχλήσει ποτέ σεξουαλικά στη ζωή μου και αρνούμαι κατηγορηματικά και απόλυτα όλες τις κατηγορίες».

Φυσικά η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες όπου ο Κόρεϊ Μαγκέτι θα κληθεί να αποδείξει ότι είναι αθώος. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται ως αναλυτής στο Fox Sports ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο ΝΒΑ μέτρησε 827 ματς με 16 πόντους κατά μέσο όρο, 4,9 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα