Κερ: «Νιώθω σαν να είμαστε ηθοποιοί σε σαπουνόπερα!»

Κερ: «Νιώθω σαν να είμαστε ηθοποιοί σε σαπουνόπερα!»

Νίκος Καρφής
Κερ: «Νιώθω σαν να είμαστε ηθοποιοί σε σαπουνόπερα!»

bet365

Ο Στιβ Κερ μίλησε για την δημοφιλία του ΝΒΑ που συνεχώς μεγαλώνει και τόνισε πως παίκτες και προπονητές αισθάνονται σαν να παίζουν σε σαπουνόπερα!

Μια ενδιαφέρουσα δήλωσε έκανε ο Στιβ Κερ αφού στάθηκε στην δημοφιλία του ΝΒΑ που συνεχώς μεγαλώνει.

Ο προπονητής των Ουόριορς ανέφερε πως με το τεράστια φήμη του ΝΒΑ πλέον, παίκτες και προπονητές αισθάνονται σαν να είναι ηθοποιοί σε σαπουνόπερα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπάγερν Μονάχου - Σάλκε και σούπερ αποδόσεις στην Μπουντεσλίγκα από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Υπάρχει κουβέντα συνεχώς και εξαιτίας των μετακινήσεων των μεγάλων παικτών της λίγκας τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι το μοντέρνο NBA. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ότι γίνεται εκτός παρκέ. Πάντως είναι ωραίο όταν μιλάς για μπάσκετ, Νιώθω σαν να είμαστε ηθοποιοί σε σαπουνόπερα. Είμαστε. Πρέπει να μάθουμε να το χειριζόμαστε. Το πάθος των οπαδών για όλα αυτά που γίνονται στο ΝΒΑ είναι εντυπωσιακό. Μερικές φορές το gossip στο ΝΒΑ έχει περισσότερο ενδιαφέρον και όλοι είμαστε μέρος αυτού. Πρέπει να το αποδεχθείς και να προχωράς μπροστά», ανέφερε.

Στο τέλος μίλησε για τον Ντουράντ και το γεγονός πως θα είναι free agent το καλοκαίρι, ζητώντας από τα media να τον αφήσει λίγο να ηρεμήσει. Επίσης τόνισε πως είναι πολύ καλή η στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους, ενώ στάθηκε στο πόσο εξαιρετικός συμπαίκτης είναι.

Ο KD είχε πει πριν λίγες μέρες πως δεν εμπιστεύεται τα media όταν αυτά έβγαλαν τις φήμες για τους Νικς.

 

NBA Τελευταία Νέα