Λέικερς: Η ήττα τους χώρισε, η νίκη τους ένωσε! (pics)

Αντωνία Σπανού
Λέικερς: Η ήττα τους χώρισε, η νίκη τους ένωσε! (pics)

bet365

Δύο φωτογραφίες από τα δύο τελευταία παιχνίδια των Λέικερς δείχνουν πως η ήττα είχε... επίδραση πάνω τους, ενώ η μεγάλη νίκη στην Βοστόνη άλλαξε τα δεδομένα.

Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήταν δύο ημέρες πριν όταν η συντριβή των Λέικερς από τους Πέισερς και τα σενάρια ανταλλαγής της μισής ομάδας για τον Ντέιβις είχαν φέρει νεύρα και διχασμό και με μια φωτογραφία αποτυπώθηκε όλο το κλίμα. Ο ΛεΜπρον ήταν μόνος του και όλοι οι υπόλοιποι μαζί.

Δύο μέρες μετά και μια μεγάλη νίκη στην Βοστόνη μια νέα φωτογραφία αναδείχτηκε και αυτή την φορά είναι διαφορετική. Γίνεται φανερό ότι η νίκη μπορεί να γιατρέψει και τις πιο βαθιές πληγές και αυτές που άνοιξαν στους Λέικερς αυτές τις ημέρες θα χρειαστούν αρκετές για να τις κλείσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα