Οι Σέλτικς βάζουν στο τραπέζι και τον Τέιτουμ για τον Ντέιβις!

Gazzetta team
Οι Σέλτικς βάζουν στο τραπέζι και τον Τέιτουμ για τον Ντέιβις!

bet365

Χοντραίνει το παιχνίδι στην περίπτωση του Άντονι Ντέιβις, αφού οι Σέλτικς έχουν κάνει το δικό τους... μπάσιμο βάζοντας στην κουβέντα το όνομα του Τζέισον Τέιτουμ!

Οι Πέλικανς δεν έχουν απαντήσει στην πρόταση των Λέικερς και όσο παραμένει ο Ντέιβις στο ρόστερ της ομάδας, άλλο τόσο αυξάνονται και οι υπόλοιποι μνηστήρες! Σύμφωνα με το τον Σαμ Έιμικ του «The Athletic», οι Μπόστον Σέλτικς έχουν ρίξει ήδη στο τραπέζι το όνομα του Τζέισον Τέιτουμ!

Βέβαια από τη στιγμή που βρίσκεται στο ρόστερ ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν μπορεί να γίνει το trade άμεσα και αυτό διότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν τα συμβόλαια και των δύο παικτών σύμφωνα του κανονες του CBA. Ουσιαστικά περιμένουν το καλοκαίρι όπου ο Ίρβινγκ θα είναι free agent προκειμένου να τον αποκτήσουν. Φυσικά αυτό θα μπορέσει να συμβεί μόνο στην περίπτωση που ο Ντέιβις δεν γίνει άμεσα trade και μέχρι την Πέμπτη (7/2) που λήγει το trade deadline.

Πάντως εάν και εφόσον ο Ντέιβις συνεχίσει φέτος στους Πέλικανς, οι Σέλτικς είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και τον Τζέισον Τέιτουμ προκειμένου να δελεάσουν την ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα