Σίξερς - Ράπτορς 107-119

Φώτης Καρακούσης
Σίξερς - Ράπτορς 107-119

bet365

Μεγάλη νίκη μέσα στην Φιλαδέλφεια για τους Ράπτορς με την παρέα του Λέοναρντ να επικρατεί των Σίξερς με 119-107 και να συνεχίζει το κυνήγι των Μπακς που παραμένουν στην κορυφή όχι μόνο της Ανατολής αλλά συνολικά του NBA.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως οι Σίξερς και οι Ράπτορς θα ήταν το ζευγάρι των τελικών της Ανατολής. Ο Γιάνναρος με τους Μπακς όμως φαίνεται να τους έχουν χαλάσει τα σχέδια όσον αφορά τα προγνωστικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ένα μεταξύ τους παιχνίδι δεν είναι ντέρμπι. Φυσικά και είναι κάτι που φάνηκε και σήμερα στην Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου οι δεινόσαυροι» κατάφεραν να επικρατήσουν με 119-107 και να φτάσουν στο 39-16 συνεχίζοντας το κυνήγι τω «ελαφιών» που παραμένουν στην κορυφή όχι μόνο της Ανατολής, αλλά συνολικά του NBA. Από την άλλη οι γηπεδούχοι που δεν τα κατάφεραν, έπεσαν στο 34-20 και στην 5η θέση της ίδιας περιφέρειας.

Ο αγώνας στο μεγαλύτερο διάστημά του ήταν ντέρμπι, αν και πάντα στα δύσκολα οι φιλοξενούμενοι είχαν τις λύσεις. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λέοναρντ με 24 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ιμπάκα, Λόουρι με 20, ενώ ο Σιάκαμ είχε 16. Για τους ηττημένους ο Εμπίντ είχε 37, ο Σίμονς ακολούθησε με 20 και ο Μπατλερ πρόσθεσε 18, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους να πάρει τη νίκη.

 

NBA Τελευταία Νέα