Νοβίτσκι και Ντόντσιτς κατενθουσιάστηκαν με τον Πορζίνγκις

Νοβίτσκι και Ντόντσιτς κατενθουσιάστηκαν με τον Πορζίνγκις

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Νοβίτσκι και Ντόντσιτς κατενθουσιάστηκαν με τον Πορζίνγκις

bet365

Οι δύο ηγέτες των Μάβερικς εξέφρασαν τον ενθουσιασμό του για την απόκτηση του Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και σούπερ αποδόσεις στη Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ανταλλαγή των Νικς με τους Μαβερίκς με πρωταγωνιστή τον Κρίσταπς Πορζίνγκις δημιούργησε «θόρυβο» στο ΝΒΑ και όχι μόνο.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Λούκα Ντόντσιτς αμέσως δήλωσαν έτοιμοι να κάνουν τον Λετονό να αισθανθεί σαν το σπίτι του στο Ντάλας ώστε να μείνει για πολλά χρόνια.

Ο Γερμανός σούπερσταρ ανέφερε πως, «δε θα κάναμε τη συγκεκριμένη κίνηση αν ξέραμε πως θα έμενε ένα χρόνο και θα έφευγε. Ελπίζω να του αρέσει εδώ, να επιστρέψει υγιής και να παίξει καλά για μας. Αν έχει της ευκαιρία να προσθέσεις έναν παίκτη σαν τον Πορζίνγκις στο ρόστερ σου, πρέπει να το κάνεις. Μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5», κινείται υπέροχα, παίζει άμυνα, σουτάρει κι έχει τη νοοτροπία που πρέπει για να γίνει σπουδαίος».

Από την πλευρά του ο Σλοβένος παραδέχτηκε πως μίλησαν στο τηλέφωνο με τον Πορζίνγκις λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας... «είναι καταπληκτικός παίκτης, κάτι που είναι καλό για μας. Είναι μεγάλος, μπορεί να σουτάρει από μακριά, παίρνει ριμπάουντ, κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες της Λίγκας».

 

NBA Τελευταία Νέα