Σακίλ - Μπάρκλεϊ: Διαφώνησαν για το σουτ του Γιάννη! (vid)

Αντωνία Σπανού
Σακίλ - Μπάρκλεϊ: Διαφώνησαν για το σουτ του Γιάννη! (vid)

bet365

Ο Σακίλ Ο' Νιλ και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είχαν ακόμα μια διαφωνία και αυτή την φορά τσακώθηκαν για το αν θα πρέπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να δουλέψει το σουτ του ή όχι. Ο διάλογος είναι απολαυστικός

Σακίλ και Μπαρκλεϊ έδωσαν ακόμα ένα ρεσιτάλ, με αφορμή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Σακίλ επιμένει ότι ο Greek Freak δεν έχει ανάγκη να φτιάξει το σουτ του, ενώ ο Μπάρκλεϊ ισχυρίζεται ότι τότε θα γίνει ασταμάτητος. Για ακόμα μια φορά ο διάλογος τους ήταν επικός.

Αρχικά ο Σακίλ σχολίασε: «Είναι ο πρώτος ψηλός με τέτοιους αριθμούς, χωρίς κινήσεις στο ποστ. Είναι ένας πόιντ… ψηλός, η νέα εποχή του μπάσκετ. Διαβάζει καλά την άμυνα, παίζει έξυπνα και πασάρει στους συμπαίκτες του. Όλοι λένε πως πρέπει να φτιάξει το σουτ του. Όχι, ξεχάστε το, δεν χρειάζεται. Μπορεί να βρίσκει τρόπο να σκοράρει με πολύ υψηλά ποσοστά. Ήδη είναι ασταμάτητος. Ε, Greek Freak, μην δουλέψεις το σουτ σου!».

Η απάντηση ήρθε γρήγορα από τον Μπάρκλεϊ και ήταν διαφορετική: «Διαφωνώ, αν σούταρε καλά δεν θα μπορούσε να τον μαρκάρει κανείς».

Με τον Σακίλ να θυμάται τα.. δικά τους και να απαντάει ότι μόνο εκείνος ξέρει τι χρειάζεται ο Γιάννης: «Ήδη δεν μπορεί κανείς να τον μαρκάρει. Το λες αυτό γιατί ήσουν soft παίκτης. Ήσουν τεσσάρι, οπότε μη μιλάς για τους σέντερ. Αυτό είναι η ειδικότητα μου. Μη μου λες τι χρειάζεται ο Γιάννης, εγώ ξέρω καλύτερα».

 

NBA Τελευταία Νέα