Νικς: Trade για να παίξουν... ρέστα σε Ντουράντ-Ίρβινγκ! (pic)

Νίκος Καρφής
Νικς: Trade για να παίξουν... ρέστα σε Ντουράντ-Ίρβινγκ! (pic)

bet365

Oι Νικς έχουν βάλει στο... σημάδι τους Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ για την free agency του καλοκαιριού, κάτι που φαίνεται ακόμα καλύτερα με το trade που θα στείλει στο Ντάλας τον Κρίσταπς Πορζίνγκις.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η... βόμβα έσκασε στο ΝΒΑ και θα γίνει ένα σπουδαίο trade μεταξύ Μάβερικς και Νικς.

O Kρίσταπς Πορζίνγκις μαζί με τους Κόρτνι Λι και Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ θα πάνε στο Ντάλας, ενώ οι ΝτιΆντρε Τζόρνταν, Ντένις Σμιθ Τζούνιορ και Ουές Μάθιους μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη.

Όσον αφορά την ομάδα από το Μεγάλο Μήλο, αυτή είναι μια κίνηση που έχει ξεκάθαρους στόχους στην free agency του 2019.

Οι Νικς θα έχουν αρκετό salary cap για την επόμενη σεζόν και θα μπορούν να προσελκύσουν δύο max contracts.

Και φυσικά η κουβέντα γίνεται για τους Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι του καλοκαίρι και είναι οι top επιλογές των ανθρώπων των Νικς. Άλλωστε από το καλοκαίρι υπάρχουν αμέτρητα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη Νέα Υόρκη με τον Uncle Drew.

Φυσικά το ιδανικό σενάριο για την ομάδα της Νέας Υόρκης, η οποία δεν τα πάει καθόλου καλά φέτος θα είναι να καταφέρουν να διαλέξουν πρώτοι στο draft και να πάρουν τον Ζάιον Ουίλιαμσον.

Φανταστείτε μια τριάδα Ντουράντ-Ίρβινγκ-Ουίλιαμσον!

Μέχρι τότε έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας, όμως οι Νικς ήδη έδειξαν με την κίνηση τους πως σκέφτονται το μέλλον και τη free agency του καλοκαιριού και σίγουρα όχι το παρόν. Σύμφωνα με τους περισσότερους, το καλύτερο θα ήταν να κάνουν tanking μέχρι το τέλος της σεζόν. Παίκτες σαν τον Ζάιον Ουίλιαμσον, βγαίνουν μία φορά στα 50 χρόνια. Αξίζει να τον διεκδικήσεις στο draft.

Και μην ξεχνάμε πως μετά την μετακόμιση του Λετονού στο Ντάλας, δεν έχει μείνει κανείς all star παίκτης στο ρόστερ των Νικς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα